Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Luffy saldırı tarzları içeri çekip sıkıştırması ne bileyim yön vermesi falan güzel olmuşta böyle olmasaydı tipi Nigtmare Luffy vol2 çıkmasaydı. Kendini tekrar etmiş. Tamam kasları şişirdin böyle saçma az şişirsin böyle öküz gibi olmasına gerek yoktu yine aynı saldırıları yapabilirdi. Ayrıca. g3 çok anlamsız kaldı ben bizi şaşırtacağını bekliyordum herkes tahmin etti zaten hatta yakın çizimler bile atıldı. King Kong falan iyice maymuna döndürdü. Gözleri bari aynı kalaydı gözleri hiç olmamış ya ne o bu şekle ben animesine başladığımda ilk sayılarda falan bürünseydi takibi bırakırdım. Böyle bir anda şişmesine gerek yoktu yani daha az şişip daha orantılı çizimle daha güzel olabilirdi bence. Ayrıca HxH'de ki youpi gibi dönüşüm geçirdi benzer tarzda oldu. Yalnız Koka sertleşme değil mi nasıl lastik özelliği oluyor? Açıklar herhalde. Alışamadım bu tipine alışınca belki dah çok severim bilmiyorum arada derede kaldım beğensem mi beğenmesem mi.

Aslında Zoro Sanji'den 1 yaş büyük be reyiz. :/

Sanji 1504
Zoro 1503
Luffy 1505

Yahu ben bu yıl kullanma meselesini iki yıldır gündeme getiriyorum. Geçmiş olayları anlatırken yıl kullansak çok daha güzel olur. Milat olarak Skypiea arkında geçen tarih üzerinden hesaplama yapmamız gerekiyor. Orada yıl 1112 diyor ve günümüzden 400 yıl öncesi olduğunu söylüyordu. (2 yıl öncesi) Yani milatımız bundan 1524 yıl önce başlıyor. Zaten milattan öncesine ait hemen hiç bir şey bilmiyoruz daha.
Birçok kurgunun fanları tarafından kullanılır bu yöntem, hikayeyi iyi kavramak için. Örneğin GOT fanları Aegon'ın karaya çıkışını milat kabul eder vesaire.

Şurada güzel bir derlemesi var.
http://www.korsanfan.com/forum/konu/1659-one-piece-kronolojisi
Sanji ve zoro aynı yıl diyor

Doff un tam gücünde böyle dayak yemesi iyi oldu. Sonra fanboylar tavır yapıyor. Teknik uçan hilti kıvamında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık