+1Abi sadece Luffy fanları anlamış, sadece Luffy fanları beğenmiş sanırım tekniği. Yani cidden bunu beğenmeniz için Luffy fanı olmanız gerekiyor, Luffy'yi anlamış olmanız gerekiyor.![]()
Cavendish müttefik olur belki ama tayfaya girmek birinin emri altında olmak ona göre değil.Saldırılar harika ama biraz daha üçgen vücut olarak tasarlansa daha iyi olurdu göz zevkine de önem vermek lazım. Ayrıca yorumlarda görmedim çat pat ingilizcemle bu bölümde Cavendish in bizimkilerin ittifakına katılacağını sezdim Law ın tayfaya dahil olabilir.
türkçesini nereden okudunTürkçesini okurken zevki çok kaçmasın diye sayfalara çok üstünkörü baktım ama teknik bana biraz zorlama olmuş gibi geldi. Ama genede Dof'u mal etmesi benim çok iyi şıkkını işaretlememe yetti
. Ama G4 keşke biraz daha karizma bir şey olsaydı sonuç olarak hep kullanacak zaten G3 yeterince ısırıyor neyse. Yüksek ihtimal sonraki bölümde Dof şimdi sinirlendim diyerek asıl gücünü ortaya koyacak
. Kolay değil öyle ama Luffy bu moda girdikten sonra Law başta bir iki vurdu diye hala birlikte aldılar diyen olmaz herhalde Law'ın vuruşlar %20 etkilediyse Luffy reyiz %80
![]()