Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler biraz geç kaldım ve sadece ilk 10 sayfayı okudum ve orada değinilmemiş birkaç noktaya değinmek istiyorum.
Öncelikle birkaç bölüm öncesi Sabo söz konusu olmuştu ve Luffy e yardıma gitmesi bekleniyordu e hani nerde bu adam?
Bide Thriller Bark arc ından hatırlayanlar vardır dövüşler bittiğinde bunlar ayrılırlarken Lola Namiye annesiyle ilgili bi yaşam kağıdı vermişti ve Lola nın annesinin Big Mom olduğunu tahmin ediyorum. Şimdi gelelim asıl konuya Sanji gil Big Mom un gemisiyle karşılaştılar ve eğer Nami Big Mom a o yaşam kağıdını verirse neden oda savaşın içine dahil olmasın kafamda deli sorular mevcut :)
Sabo luffye dof için yardıma gitmiyordu aşağıdaki tehlike her kimse onun için gidiyordu.Belki adamla karşılaşmıştır bile.

Genelde herkes bigmom çıkabilir diyor ama ben sanmıyorum.Benim annem büyük korsan demişti.O çaptaki bir kızın büyüklük anlayışı wbnin müttefik korsanlarının kaptanı kadar çıkar bence.

Luffy 4 yonkouyuda yeneceğini söyledi en son shanksa girişecek istediği kadar yakını olsun 4'unude indireceğini söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık