Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanjinin meyve yemesi bence biraz saçma çünkü all blueyu bulunca içinde yüzmek bütün balıkları görmek isteyecektir :)

Sanji reyiz meyve yese üzülmem aksine mutlu olurum ama yiyeceğini sanmıyorum tabi bu kendi fikrim sizin fikirlerinize de saygı duyuyorum...

Oo Luffy yüzde 50'lerde :D
O nereden çıktı ?

Law o tekniği yenileme özelliği olmayan birine vursaydı zaten direk ölmüş olacaktı.
Aynen tam üstüne bastın.Tekniğin yaptıkları zaten başlı başına ölümcül.Luffy böyle bir saldırı yapamadı.Gamma knife luffynin gear 4 saldırısına tekabül edecek vereceği hasar bakımından muhtemelen.Ama bu hasarı yine böyle bastırabilir mi yada Luffy bundan arka arkaya yapabilir mi onu bekleyip göreceğiz.

Roronoa Zoro

Aynen tam üstüne bastın.Tekniğin yaptıkları zaten başlı başına ölümcül.Luffy böyle bir saldırı yapamadı.Gamma knife luffynin gear 4 saldırısına tekabül edecek vereceği hasar bakımından muhtemelen.Ama bu hasarı yine böyle bastırabilir mi yada Luffy bundan arka arkaya yapabilir mi onu bekleyip göreceğiz.
G3'ü ilk çıkardığında küçülüyordu, bu teknikte de ilk başlarda epey olumsuz etkisini görür bence.

G4 ile G2 ve G3'ün bulunuşu arasında fark var. G2 ve G3'ü kısıtlı bir sürede bulmak zorunda kalıyor yan etkilerini giderememesi normal. G4 öyle değil, belli ki eğitimi sırasında bulmuş ayrıca G3'ün küçültme etkisini halletmiş ve G2'yi eskisinden daha farklı kullanıyor. G4'ü kullandığında acemilik çekeceğini ya da G3 gibi bir yan etkisi olacağını sanmıyorum, olmamalıda.

luzo

law'ın ben doffy'nin yenilgisini görmek istiyorum demesi ve cavendish'in de orda kalması hüzünlendirdi :d, bencede g4 ün yan etkileri olmayacaktır tek merak ettiğim doffy de bi üst sistem gibi bişey yapar mı yaparsa lucci vs2 görürüz efsane olur be

Cedric

Doffy yenileceğini anladığında kaçacak mı yoksa croco gibi marine onu yarı baygın bulup, alıp götürecek mi ?

Bence G4ün daha güçlü yan etkileri olması lazım ki şimdiye kadar kullanmamasına mantıklı bir açıklama olur. Yoksa G4 hem G2 den güçlü olcak hem yan etkisi olmayacak demezler mi o zaman niye sürekli g2 açıyorsun g4 açsana?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık