Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yiceberg

[video=youtube;FioOYy1tLNo]https://www.youtube.com/watch?v=FioOYy1tLNo[/video]

Benzer bi son olsa ne olurdu :)

G4 Tahminlerini bir konu da toplasak fena olmaz bence, 2 hafta manga çıkmayacağı için, güzel bir konu olur.

Emre

Luffy ile Doflamingo arasinda pek fark olmadigini dusunuyorum. Gecen haftaki ve bu haftaki bolumde birbirlerine vuruslarini ard arda izlesek kimse su suna ustun demezdi. Gecen hafta Luffy vurdu, bu hafta Doflamingo. Yani G2+ Haki Luffy'nin Doflamingo'yu yenmesi icin yeterliydi bence ki zaten gayet basa bas dovusuyorlardi. Ben Luffy'nin G4'e gecme nedenini zamana bagliyorum. Kisitli bir zaman var ve karsisinda da kendisi kadar (g2+koka haliyle) guclu biri var. Dolayisiyla 30 dk icinde yenmesi gerektiginden seviyesini artirdi. Demem o ki bana gore, " hala Luffy'nin Dof'la ayni seviyede oldugunu dusunen var mi?" tarzi yorum yapan arkadaslarin dusuncesi yanlis.

Bu bolumde ikisi de dovusten once aldigi darbelere gonderme yapti. Dolayisiyla, bence burada da Oda dovusu daha once alinan darbelerin etkilemeyecegini soyledi.

G4 teknigini de meyve + haki birlesimi bir teknik olarak dusunuyorum. Gayet dolu dolu bir bolumdu.

su omur azalmasi gercekten cok dusundurucu birsey.
roger'de boyle bir halt mi yedi de gitti ama yinede adam en az 40'larina kadar yasamistir.
bizim velette biyik bir cikmadan gidicek.
G2 de luffynin vücudu alışmadığı için hayat kısalıyordu adam soruyu taklit ediyor o zaman soru kullananların vay haline. Vücudu alışınca artık o etki olmuyordur g2 artık luffyden gün götürmüyordur bence. Gear 4 te luffynin yeni bulduğu bir şey değildir vücudu alışmıştır mutlaka. Hem hayatını uzatan şeyler de olmadı değil artık zehir etki etmiyor adama. :) Eşitlerler bir şekilde one piece bitince öldürtmesin bizim oğlanı oda yaşasın isterim ama sanki tersi olacak gibi bir izlenim veriyor.

Herkes bir bölümde değişmiş la. O kadar zamandır diyordum Dof, g2'yi bloklayabiliyor, g3 desen yavaş vuramaz diye ama yok yok lufi yener diyorlardı. La adam resmen gıdıklıyorsun diyor. G3ten güle oynaya kaçıyor. Demek ki neymiş g4 gerekliymiş. G2 ve 3 yetmiyormuş.

Bir de mangaka direk Luffynin ağzından dofun durumunun iyi olmadığını söyletiyor.

Son olarak temennim g4'ün bize evet Dof %100 sağlam olsa da Dofu yenerdi dedirtmesi. Böyle bir şey olursa Zoro fanları ne diyecekler merak ediyor acep dilleri varacak mı Zoro da yenerdi Dof'u demeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık