Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yüzden kullanmak istemiyordu zaten.
Şimdi baktı Doffy'nin fişini çekmezse arkadaşları ölecek, veriyim bari bir iki yılımı dedi heralde. :(
Bu seride Kader var o zaman :/ Herkesin önceden belirlenen bir yaşayacağı zaman limiti var .
Ondan puan kaybeder gibi yaş kaybediyorsun. Çok saçma geliyor bana ömründen 5 yıl gitti kardeş felan :/

Roronoa Zoro

Bu seride Kader var o zaman :/ Herkesin önceden belirlenen bir yaşayacağı zaman limiti var .
Ondan puan kaybeder gibi yaş kaybediyorsun. Çok saçma geliyor bana ömründen 5 yıl gitti kardeş felan :/
One Piece'de insan yaşı 150 yalnız, ona göre hesapla (Smoker dediydi bi' ara).
Ahanda buldum:
"In the World of One Piece, humans can live up to at least 141 years old (i.e. Kureha)."
at least 141 diyor.
Bizim 70 gibi bi' şey.

One Piece'de insan yaşı 150 yalnız, ona göre hesapla (Smoker dediydi bi' ara).
Ahanda buldum:
"In the World of One Piece, humans can live up to at least 141 years old (i.e. Kureha)."
at least 141 diyor.
Bizim 70 gibi bi' şey.
Saçma ..
O ne demek la ? Tamam belirli bir yaşam olasılığı söyleyebilirsin. Ancak ömründen 15 yıl gidecek hazır mısın ?
Demek saçma geliyor bana. Belki adam ertesi günü kalp krizi geçirecek nasıl ömründen ömür alıyorsun olm saçma :/
Birinin yaşamından yıl almak tuhaf bir işlem. Biraz inceye inersen ..

Roronoa Zoro

Saçma ..
O ne demek la ? Tamam belirli bir yaşam olasılığı söyleyebilirsin. Ancak ömründen 15 yıl gidecek hazır mısın ?
Demek saçma geliyor bana. Belki adam ertesi günü kalp krizi geçirecek nasıl ömründen ömür alıyorsun olm saçma :/
Maksizime edilmiş yaşam süreni indiriyor sadece. Gidip yarın ölsen bi' şey değişmez tabii senin için :D
Ama Luffy normal bir insandan uzun yaşamayacağı kesin artık doğal şartlarda. 10 yıl zehirle gitti, 10 yılda g2 ile gitse...
Ha bir de şu var, bu yıllar gençliğinden mi gidiyor yoksa yaşlılığından mı? O da önemli.

Saçma ..
İçtiğin her sigara ömrümden 3 dk götürüyor diyen kişileri düşün.

Hahaha yeni bi' akım başladı herhalde anime/manga aleminde.
Yeni açılan topiclerde biri gelip "I don't care what you say, only care about gear 4" diyor milet. Konu hangi manga olursa olsun :D
Biz neden başlatmayalım. :D

Bir iki yıl gitti şeysini espri niyetine yazmıştım. :(
Şöyle yapınca şu kadar gidecek diye bişi olmadı ki hiç seride. Ivankov'un meyve yeteneği hariç.
Bir de G4 üzerine varsayımlarda bulunuyoruz, ömrünün kısalıp kısalmayacağını bilmiyoruz henüz. :S

Roronoa Zoro

Biz neden başlatmayalım. :D

Bir iki yıl gitti şeysini espri niyetine yazmıştım. :(
Şöyle yapınca şu kadar gidecek diye bişi olmadı ki hiç seride. Ivankov'un meyve yeteneği hariç.
Bir de G4 üzerine varsayımlarda bulunuyoruz, ömrünün kısalıp kısalmayacağını bilmiyoruz henüz. :S
Haha sadece manga sitelerinde değil, 9gag'de de varmış:
http://9gag.com/gag/aNZ4KEr
Allah'ın belası Oda, g 4 de 2 hafta beklet -_-
Sanofebiç. Senfoni*

Maksizime edilmiş yaşam süreni indiriyor sadece. Gidip yarın ölsen bi' şey değişmez tabii senin için :D
Ama Luffy normal bir insandan uzun yaşamayacağı kesin artık doğal şartlarda. 10 yıl zehirle gitti, 10 yılda g2 ile gitse...
Ha bir de şu var, bu yıllar gençliğinden mi gidiyor yoksa yaşlılığından mı? O da önemli.
Şimdi bir sayaç var :/ Bu çocuk 90 yaşına kadar yaşayacaksa 20 yıl oradan puan düşüyor.
70 de kesin ölmeli mi olacak ? :/
Tam One Piece den beklenen bir durum zaten :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık