Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben öyle bir şey mi yazmışım.

Şurdaki yazıları okuyup resimlere bakan birisi bile neyin ne olduğunu anlayabilir. Law'da Luffy'de görmediğimiz ve muhtemelen en güçlü tekniklerini ortaya koydu-koyacak- daha Luffy alabilirdi demek ne derece mantıklı.
İşte kaçırdığın nokta g4 Luffy'nin sahip olduğu bir güç ve onun yıkım gücünün belirsizliği.
Yanı tarafsız bi sahada Luffy'i değerlendirirken g4 etkenini de görüp değerlendireceğiz.
Yani Luffy Dofu g4 te çok rahat öperse, ben niye Luffy Dofu alamasın diyeyim?
Ama Dof amiral gibi bir şey belkide azıcık abartıyorum ama bencede alamazdı ama g4'ü görem bi.

Dördüncü düzen dediği anda tüylerim diken diken oldu sıkıcı balikadam adasi lanet c.c ve gazi saçmaliklarini bi anda unuttum okadar heycanlandim ki beklediğime değdi işte bunu bekliyordum işte bu
Daha bi 15 gün bekleyeceğiz Gear 4 Diyip Miu Luffy 2 çıkacak diye korkuyorum :D

Ne dediğini hala anlamadım. :(
Luffy şu sayıda hasar veremedi Doflamingoya. G3 zaten yavaş kalıyor,Doflamingo sıyrılabiliyor ve hatta kontra çakıyor buna rağmen G2 yapmaması ayrı bir saçma gerçi.

Luffy bile kendi ağzıyla diyor giderek gücün düşüyor Lawın o güçlü saldırısını doğrudan aldın diye. Bu cümleyi kurduktan sonra bile Doflamingonun savunmasını aşamıyor. Yani demem o ki G4 aşırı hayvani bir şey çıkıp bir iki bölümde Doflamingoyu yerle bir etse bile bu Luffynin en güçlü tekniğini kullandığı ana Doflamingonun ise en güçsüz duruma düştüğü anda olacak. Luffy kendi ağzı ile doflamingo için gücün git gide düşüyor diyor.

Benim anlamadığım. Geçen bölüm armamament yapan Dofa gearsız çatır çatır hasar yediren Luffy burda nasıl etki yaratamıyor?

Luffy şu sayıda hasar veremedi Doflamingoya. G3 zaten yavaş kalıyor,Doflamingo sıyrılabiliyor ve hatta kontra çakıyor buna rağmen G2 yapmaması ayrı bir saçma gerçi.

Luffy bile kendi ağzıyla diyor giderek gücün düşüyor Lawın o güçlü saldırısını doğrudan aldın diye. Bu cümleyi kurduktan sonra bile Doflamingonun savunmasını aşamıyor. Yani demem o ki G4 aşırı hayvani bir şey çıkıp bir iki bölümde Doflamingoyu yerle bir etse bile bu Luffynin en güçlü tekniğini kullandığı ana Doflamingonun ise en güçsüz duruma düştüğü anda olacak. Luffy kendi ağzı ile doflamingo için gücün git gide düşüyor diyor.
Birdcage telaşesi olmasa böyle dövüşmez Luffy. Daha gearları bile birleştirmedi la sürekli vsyi bölen etkenler var birini korumak için saldırmak zorunda kalıyor çoğu sefer.

Birdcage telaşesi olmasa böyle dövüşmez Luffy. Daha gearları bile birleştirmedi la sürekli vsyi bölen etkenler var birini korumak için saldırmak zorunda kalıyor çoğu sefer.
Dövüşte dış etmenler o kadar çok ki şu ana kadar dövüşten çok dış etmen gördük zaten.

Benim anlamadığım. Geçen bölüm armamament yapan Dofa gearsız çatır çatır hasar yediren Luffy burda nasıl etki yaratamıyor?
Yukardaki bir örnektir mesela Oda dövüşü bir şekilde eşit düzeye çekiyor ancak bu sefer dövüş içi denge tutmuyor.

E.oda demişti zaten 2 vs 1 olan dövüş adil bir dövüş değil diye, şu andaki de öyle bir durum Luffy alabilir belki normal şartlarda bilmiyoruz da bu zaferi onu Doftan güçlü kılmıyor.Ama bayağı nam salmış olacak Joker'i indirince.

Dofun iç organlar sürekli tedavi oluyor. Ayrıca Dövüş sürdüğünden Luffy'nin de güç sürekli azalıyor.Gerçi geçen bölüm ie bu bölüm arasında zaman farkı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık