Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783: Yolumun Üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Oda 4.düzeni 2 haftadan daha uzun süre merak ettirir, Artık Sanjileri göstermek için tam zamanı :D

Şu an aklıma geldi.

Hakiyi damarlarına ve iç organlarına ekleyecek.Ve böylece pompalanan kana vücüdu daha fazla dayanacak.Lucci lastik sayesinde dayanıyor diyordu.Ama onun da bir sınırı vardı.Haki kullanarak bu sınırı çok daha yukarılara çekecek.

Yani gear 4

2. düzen x 2 gibi birşey olabilir bana kalırsa.Hızı ve vuruşu gücü onun bile 2 katına çıkabilir.

Şu an aklıma geldi.

Hakiyi damarlarına ve iç organlarına ekleyecek.Ve böylece pompalanan kana vücüdu daha fazla dayanacak.Lucci lastik sayesinde dayanıyor diyordu.Ama onun da bir sınırı vardı.Haki kullanarak bu sınırı çok daha yukarılara çekecek.

Yani gear 4

2. düzen x 2 gibi birşey olabilir bana kalırsa.Hızı ve vuruşu gücü onun bile 2 katına çıkabilir.
Bence uçuk teori. Bunu yapana kadar full beden koka yapar bedenini daha dayanıklı yapar daha iyi. Ki bu da g4 olmaz bana göre. Çok değişik bir şey çıkacak ama ne. Şimdi bekle dur 2 hafta :/

Şu Gear 4 ile ilgili yorumları okurken bildiğin 4-5 yıl geriye gittim ya. Şu fake gear 4 luffy fotosu ile bir akım başlamıştı bir ara nasıl olur olur mu acaba olsa şöyle olur diye. İşin üzücü kısmı 5 yılda konuşan kişiler değişmiş fakat kafanın hiç değişmemiş olması. Ne kadar hayal gücü zayıf adamlarız biz yaa. O zamandan bu zamana değişen tek şey haki faktörünün seriye tanıtılmış olması. Hala gear 2 ve 3 kombilerinden ileri gidilmiyor yorumların çoğunda.

Not: Öyle genel bir eleştiri yaptım yalnızca kimse üzerine alınmasın, benimde aklıma farklı bir şey gelmiyor o yüzden biraz halimize genel anlamda üzüldüm.

Şu Gear 4 ile ilgili yorumları okurken bildiğin 4-5 yıl geriye gittim ya. Şu fake gear 4 luffy fotosu ile bir akım başlamıştı bir ara nasıl olur olur mu acaba olsa şöyle olur diye. İşin üzücü kısmı 5 yılda konuşan kişiler değişmiş fakat kafanın hiç değişmemiş olması. Ne kadar hayal gücü zayıf adamlarız biz yaa. O zamandan bu zamana değişen tek şey haki faktörünün seriye tanıtılmış olması. Hala gear 2 ve 3 kombilerinden ileri gidilmiyor yorumların çoğunda.

Not: Öyle genel bir eleştiri yaptım yalnızca kimse üzerine alınmasın, benimde aklıma farklı bir şey gelmiyor o yüzden biraz halimize genel anlamda üzüldüm.
Gearları birleştirme mevzusu dışında kaslarını güçlendireceği, belki bir titreşim yeteneği ortaya çıkartacağını konuştu millet. Hayır kendini atomlarına ayıracak falanmı diyelim yani yaratıcı olacağız diye malzeme belli yapılacaklar belli az çok

Hangi rakibi Luffy'i ciddiye aldı ki ?

Son Darbeyi yediklerinde hep farkediyorlar :cool:

Arlong,Croco,Lucci ve Spandam,Enel,Moria,Hordy,Ceassar,Doffy hepside küçümseme hatasına düşüp dayağı yiyenlerden oldular:D Sıra doffye geldi elbette çok zolancak ama yeni teknikle kesecek traşı.:mincika:

Luffy de G4 şimdi buldu zaten. :S
Ben öyle bir şey mi yazmışım.

Şurdaki yazıları okuyup resimlere bakan birisi bile neyin ne olduğunu anlayabilir. Law'da Luffy'de görmediğimiz ve muhtemelen en güçlü tekniklerini ortaya koydu-koyacak- daha Luffy alabilirdi demek ne derece mantıklı.

Ben öyle bir şey mi yazmışım.

Şurdaki yazıları okuyup resimlere bakan birisi bile neyin ne olduğunu anlayabilir. Law'da Luffy'de görmediğimiz ve muhtemelen en güçlü tekniklerini ortaya koydu-koyacak- daha Luffy alabilirdi demek ne derece mantıklı.
Ne dediğini hala anlamadım. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık