bende ulanBaşkalarını rahatsız etmediği sürece düşünce özgürlüğünü savunuyorum![]()

bende ulanBaşkalarını rahatsız etmediği sürece düşünce özgürlüğünü savunuyorum![]()
H. Haki salınımında bayılma şartı koşmasana yahu. :SBeyler bi gelin konuşacaz![]()
![]()
![]()
Dediğim gibi işte :/ Koka + H.haki salınımı var. :W
H.hakiyi saldığında etrafındakilerde bayılıyor. Tıpkı arenada Luffy ve Dede çarpışmasında olduğu gibi :/
Ancak diğer kokalı vuruşlarda da o siyah çatlaklar oluyor.
Sabo vs Burgess veya diğer elemanlarda olduğu gibi :/ Onlarda bayılan ayılan olmuyor :/
H.haki salınımı var lan işte var !![]()
H.hakinin salındığını ispat eden bir olaydı o :/ Stadda seyirciler bayılmıştı ağızlarında köpük :/H. Haki salınımında bayılma şartı koşmasana yahu. :S
Ayrıca Luffy vs Çinjao da kim bayıldı. :/
Bayılma yok.H.hakinin salındığını ispat eden bir olaydı o :/ Stadda seyirciler bayılmıştı ağızlarında köpük :/
Bende dedim ayrı salınıyor o :/ Siz dediniz sadece h.hakide oluyor.
Daha doğrusu Mop çok ısrar etti :/
Ancak Koka da oluyor işte :/ O zaman her koka çarpıştıran H.haki sahibi derdik :/
Edit ; Birilerini bayıltmak şart değil. Sadece ayrımı gösteren bir olaydı o /:
Benim aklıma Gon gibi bişi geldi ama bilemedim. Gerçi ha Gon ha Nightmare Luffy.Belki'de o efektlerin çıkması için tek bir kişide H. Haki olması yetiyordur. Sadece Sabo'da olabilir yani.
Ayrıca:
Geçen haftalarda demiştim, Luffy et yediği an iyileşiyor, koca koca delikler büyük ölçüde kapanıyor,meyvesi yüzünden de büyük ihtimalle kas hücreleri çok gelişmiyor diye.Absorbe ediyor kısaca.
Belki de o kas hücrelerinin salınımını yapacak çocuk, gerçek bir vücudu olsa kazanacağı gücü kazanacak![]()