Beyni yanmıştır belkiMystick07 dir falandır diye düşünmüştüm de Tensei miş.Ne diye vermiş ola ki? Bölümde Orochi yi falan mı bekliyordu ki. :/

Beyni yanmıştır belkiMystick07 dir falandır diye düşünmüştüm de Tensei miş.Ne diye vermiş ola ki? Bölümde Orochi yi falan mı bekliyordu ki. :/
Yenilebilir evet ama şu şekilde yazıldığında forumda oluşan algı tek yemesi kolayca yenilmesi.Ben bir çırpıda 10 tane karakter sayarım Dof'u yenecek.
4 yonkou,Kuzan,Sakazuki,Kizaru,Garp,Sengoku,Fujitora.Bunlar tartışma çıkmayacak şekilde yenerler.
Burada 10 tane var.Daha da fazlası çıkabilir.
Dragon'u görmediğimiz için yazmadım ama o da güçlüdür Dof'tan.Gösterilmeyen amiral var.Bence Sabo da güçlüdür Dof'tan.
Gouresei'den de çok şey bekliyorum.
Cp 0'da en azından Dof kadar güçlüdür.Mihawk da Dof'un üstündedir bence.Ayrıca hiç gösterilmeyen bir shibukai var ve zamanında eski bir amiralin kolunu alabilecek çapta bir adam.O da güçlüdür bence Dof'tan.
Shiryuu,Marco,Beckman gibi adamlar da güçlüdür bence şu an Dof'tan.
Tayfasıyla beraber dalsa yenemeyeceği adamlar var orada.Yonkoular,amiraller,Garp,Dragon bunları tayfasıyla da dalsa alamaz.Yenilebilir evet ama şu şekilde yazıldığında forumda oluşan algı tek yemesi kolayca yenilmesi.
Doflamingo Kaido'dan korkuyor diye Kaido'dan tek yiyecek gibi görülüyor çok kişi tarafından.
Doflamingo yenilebilir orada yazdığın kişilere fakat hepsini zorlayacaktır.Hatta çoğuyla günlerce sürecektir dövüşü.
Adamda 3 haki,harika meyve var ve bu meyveyi çok iyi kullanıyor.
Chopper'ın formlarından bahsedilmiş. De Form 1 de fail veriyor. G1 > Luffy > Brain Point?![]()
Ayrıca defansif birşey olacağını sanmıyorum. Daha fazla tek yöne odaklı saldırı tarzı birşey olucaktır.
Aslında Luffy den bahsediyor. Ama Chopper meyvesine benzer bir şekilde olduğunu düşünmüş.ahahaha gardaş 4.form deyınce bir an heycgandan luffyden bahsediyor sandım.
O da olabilir tabi her türlü teoriye açık.Ama bence savunma gücüe artacaktır dediğim çıkarsa gerek g2 gerek 3 de bir takım açıklar verip çok yara aldı doffyden yani G4 öyle bir teknik olmalıki hem saldırıda hem savunmada maksimum sevıyeye çıkmalı. Yoksa ne anlamı kalır diğerlerinden.Ayrıca bunları 3teki ibi hava üfleyerekde olacağını sanmıyorum kas yoğunluğunu arttıracak bir teknikk olması çok daha iyi.