Alpamis
Yahu iz bırakmadan organ yokeden bir saldırı ile dikmenin yada sarmanın ne benzerliği var ? Adam bildiğin organ yaptı kendine.
Hmm ben anlamamışım orayı demek ki :/ Zaten pek dikkatli okumadım.Yahu iz bırakmadan organ yokeden bir saldırı ile dikmenin yada sarmanın ne benzerliği var ? Adam bildiğin organ yaptı kendine.
Cerrah meyvesinin kişilikle ne alakası olduğunu soruyorum işte.Doktorlar ruh aktarımıyla kişilik değiştirebiliyorlarsa o zaman büyücü falan olmalılar.Zaten seride bu şekilde meyvesi olan Sugar ile Law var sadece.İkisinin meyvesi de aynı bir lanet gibi.Mantıkla bir alakası yok.Bir başka saçmalığı örnek göstererek , diğer saçmalığı haklı çıkarmaya çalışmıyordursun umarım :/
Cerrah meyvesi bir takım özellikleri var. Kimse hayır demez.
Yinede saçma.
Ancak İp meyvesi yiyenin ipleri kesilmeyen , uyduları kesen bir şey olursa insanlar sorgular.
Lastik meyvesi yiyen birinin kesilmediğini düşün. :/
Ayrıca " dikme ve Sarma " olayı Doflamingonun en tutarlı tekniği bunda kusur yok
Saçma olanlar diğeri
Law'ın ağzından iz bırakmadan organ yokeden saldırı çıkıyor. Dof'Un ağzından ise organlarımı bunun ile sarmalayıp iyileştirebilirim çıkıyor. Yani nasıl bir şey yapıyor anlaşılmıyor.Hmm ben anlamamışım orayı demek ki :/ Zaten pek dikkatli okumadım.
Yaraları dikiyor ve sarıyor diye hatırlıyorum ben :/ Organ yaptıysa eh bir zahmet saçmalık kategorisine girsin.
Yapma gözünü seveyim. Peki iplerle insanları nasıl kukla gibi oynatabiliyorsun :/Cerrha meyvesinin kişilikle ne alakası olduğunu soruyorum işte.Doktorlar ruh aktarımıyla kişilik değiştirebiliyorlarsa o zaman büyücü falan olmalılar.Zaten seride bu şekilde meyvesi olan Sugar ile Law var sadece.İkisinin meyvesi de aynı bir lanet gibi.Mantıkla bir alakası yok.
Sinyal kesmesi bilimsel olarak açıklanabilir elektromanyetik alan vs ama bunlar açıklanamaz.
Adam ipi keskinleştirmiştir haki de eklemiştir kesilmez birşey diyemezsin.
Gösterildi ya o kısım.İpi adamın tam boynuna omuriliğe yerleştiriyor.Bu da sanırım istemsiz hareketlere yol açıyor.Tekniğin adı da parazit.Demek ki canlımsı.Yani tek tek eliyle herkesi oynatmasına da gerek yok.Bu açıklamalar oyuncak meyvesi ve bedenden ayrılmış kafanın yaşamasının yanında bence çok bilimsel ve mantıklı yani.Yapma gözünü seveyim. Peki iplerle insanları nasıl kukla gibi oynatabiliyorsun :/
Kesilemeyen ip derken Kuş kafesinden bahsediyorum :/ Yani ip la bu İp :/
Nasıl birini kontrol edebilirsin ki ? Kukla yaratma olayınıda geçtim hadi :/
Naruto mu bu ki Hyuuga tarzı Chakra ipleriyle rakibe bağlanıyorsun![]()
Açıklama bu muymuş lan.Gösterildi ya o kısım.İpi adamın tam boynuna omuriliğe yerleştiriyor.Bu da sanırım istemsiz hareketlere yol açıyor.Tekniğin adı da parazit.Demek ki canlımsı.Yani tek tek eliyle herkesi oynatmasına da gerek yok.Bu açıklamalar oyuncak meyvesi ve bedenden ayrılmış kafanın yaşamasının yanında bence çok bilimsel ve mantıklı yani.
Kafeste de haki var ve çok keskin.Hakiyi aşman lazım ve sanırım tel olduğu için de örümcek ağı gibi çok dayanıklı ve keskin.
Yahu iz bırakmadan organ yokeden bir saldırı ile dikmenin yada sarmanın ne benzerliği var ? Adam bildiğin organ yaptı kendine.