Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Luffy H.Haki ile Dof'a diz çötürse fena olmaz hani. :D Dof'un Luffy karşısındaki acizliğine güzel örnek olur. :D
En fazla H.Haki'yle burun kanatırsın ki onun bile garantisi yok. Shanks bile anca gemi tahtası çatlatıyor. Belki Dof'un başı ağrır o kadar.

Şuradaki mevzu gerçekleşsin artık bu arc. H.hakiden dolayı Luffy'nin Law'dan daha potansiyelli olabileceğini söylemiş Dof.Görelim artık şu potansiyeli.

Senin zaman kargaşan var.
Senin bahsettiğin durum hasarı aldığında oluşan bir durum.
Doflamingonun yeteneği , zarar aldığında " acil müdehale " olanağı sağlayan bir " Yenilenme - Onarım " tekniği.
Kan kusması ile benim ifade ettiğim durumlar farklı.
Hasar almadan neyi onaracak ? :)
Hasar aldıktan sonra parçalanmış organları meyve yeteneği ile onarıyor.
Bu yeteneğine Doktor Law bile şaşırıyor.
Eğer yeteneği ile onarmasa ölmüş olurdu zaten. Burası bile olayı gayet açıklayıcı nitelikte.
Tamam işte. Organ yaratmıyor. Organları sarmalıyor, örüyor. Tamamıyla tamir etmiyor yani. Şimdi sen adamın karnına yumruk attığında o iplere zarar verirsen Dof'u çok etkileyecek. İpler sarsıldığında organlar da sarsılacak. Adamın hayatı iplere bağlı la. Çocuk oyuncağı sanki böyle dövüşmek.

dofun yaptığı şeyin normal açılan kesiğe atılan dikişten farkı yok.dikişi fazla zorlarsan yada darbe alırsan açılır,dofunki de o hesap.

Şuradaki mevzu gerçekleşsin artık bu arc. H.hakiden dolayı Luffy'nin Law'dan daha potansiyelli olabileceğini söylemiş Dof.Görelim artık şu potansiyeli.
Bu kısmı görünce Doffy'nin tayfayı ne kadar küçümsediğini bir kez daha görüyoruz. Küçümsemenin sonucu olarak da şimdi bedelini ödüyor, ödeyecek.

Bence meseleyi bir parça yanlış anlamış durumdayız. Olay bana göre şu: normalde yaralandığımızda kanamayı durdurmak için yarayı dikeriz. Kanama durur. İyileşme ise bir süreçtir. Bu yaranlama iç organlarda olduğunda o organ iyileşene kadar normal çalışmaz. Tabii bu çizgi dünya. Bu karakterler normal yaralanmalarda hatta ciddi olanlarda bile hiç acı yokmuşçasına dövüşebiliyorlar. Örnek Zoro ve Luffy. Dofta yarayı ölümcül olmaktan çıkarttı. Kanamayı durdurdu. Nasıl? Çünkü bizim klasik olarak düşündüğümüz ameliyat tekniklerinin ötesinde bir malzemesi var. İstediği gibi kullanabildiği muazzam sağlamlıkta ipleri var. Yani bana; göre hiç yara almamış gibi savaşacak ama belki bir iki kritik yerde tökezleyecek. Örnek seride çok. Birebir aynı değil ama mantık aynı. Misal Zoro yaralıyken hep zorlanır ama sanki hiç yaralanmamışcasına dövüşür. Hatta bazen yere düşer sonra kalkar yine dövüşür. Buda onları sınırlarını zorlayan insanlar yapar. Bizde severiz.

Gamma knife'a gelince mikrodalga fırın gibi malzemenin içine işleyen birşey. Law ope ope no mi meyvesine sahip. Farklı olabilir tabii ama benim anladığım Law'ı bir operatör doktora çeviriyor. Dolayısı ile örneğin kalbi duranlara uygulana şok aletinin gücünü kullanabiliyor. Veya böbrek taşlarını kullanmada kulladıkları titreşim saldırısını kullanırsa şaşırmayın. Lazerle yada gamma ışını ile kesmede bunlardan biri. Bana göre Law tıbbın geldiği son nokta operasyon tekniklerini de ilerde bize gösterecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık