Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof'u bu duruma sokarak belkide savaşı erken bitirecek , yani diğer tayfa üyeleri gibi Dof'u da çok zorlanmadan indirtecek felan.
Ama yakışmaz böyle bir karakterin o şekil inmesi.

AYrıca şu durumda Luffy Dof ile ölümüne savaşırsa bu gösteriyor ki Luffy henüz o düzeye çıkamayacak.E.oda kendi diyordu 2 vs 1 şeklinde bir savaş adilce değildir diye.

Bu sefer de uzun süredir görmek istediğimiz epik vs olmayacak ama. :S Luffy'nin sağlam bir dövüşünü görmek istiyorum,bu arcta da göremezsek daha yıllarca göremeyiz. H.hakiden efsane sahneler beklerken Luffy çok zorlanmadan bitirirse işi söverim Oda'ya.:artiz:

Ya Dof sanıldığı kadar kötü durumda değil ya da Luffy 1 vs 2 yapacak. :/ Ek olarak cidden Dof'un ciddi bir hasarı yok bana kalırsa.Söylediklerinden bunu çıkardım ben.Meyvesi sayesinde bir şekilde yırtmış işte.
Mustafa iplerle sarmalamış organları. Ama ne diyor organlar geri gelmez. Yani sağlam değil organlar. İdare etmek başka sapasağlam olmak başka. Karnına vurduğunda eskisi gibi olmayacak. Daha fazla etkilenir mantıken. Şu an yese red hawkı cidden çok kötü olur. Ki Luffy de dövüşürken deha oluyor zaten. Vur karnına karnına. Ha çok basit demiyorum ben, Pica-Zoro gibi :D Orta zorlukta alması makul olur bence. Ki Dof artık saykoya bağlamış şekilde, full ciddi dövüşecektir. Onun tabiriyle zincirinden boşanmış köpek gibi saldıracaktır. Zevkli olur yani gene.

Ama asıl zevk yonkoda olacak. Bütün tayfa akıl almaz şovlar yapacaktır.

Mustafa iplerle sarmalamış organları. Ama ne diyor organlar geri gelmez. Yani sağlam değil organlar. İdare etmek başka sapasağlam olmak başka. Karnına vurduğunda eskisi gibi olmayacak. Daha fazla etkilenir mantıken. Şu an yese red hawkı cidden çok kötü olur. Ki Luffy de dövüşürken deha oluyor zaten. Vur karnına karnına. Ha çok basit demiyorum ben, Pica-Zoro gibi :D Orta zorlukta alması makul olur bence. Ki Dof artık saykoya bağlamış şekilde, full ciddi dövüşecektir. Onun tabiriyle zincirinden boşalmış köpek gibi saldıracaktır. Zevkli olur yani gene.

Yonkou'ya gelene kadar 2 yıl geçer artık. :(

Diğer bölümde Dof dese ki "Şu an iyi durumdayım ama birkaç saat içerisinde tedavi olmazsam işim yaş" diye işte o zaman çok daha iyi olurdu benim için.:ehe:

Mustafa iplerle sarmalamış organları. Ama ne diyor organlar geri gelmez. Yani sağlam değil organlar. İdare etmek başka sapasağlam olmak başka. Karnına vurduğunda eskisi gibi olmayacak. Daha fazla etkilenir mantıken. Şu an yese red hawkı cidden çok kötü olur. Ki Luffy de dövüşürken deha oluyor zaten. Vur karnına karnına. Ha çok basit demiyorum ben, Pica-Zoro gibi :D Orta zorlukta alması makul olur bence. Ki Dof artık saykoya bağlamış şekilde, full ciddi dövüşecektir. Onun tabiriyle zincirinden boşanmış köpek gibi saldıracaktır. Zevkli olur yani gene.

Orada anlatmak istediği meyve yeteneğinin " işlevselliği , çok yönlülüğü " :/
Meyve yeteneğinin , organları değiştirmediğini ancak iyileştirip onarabilme yeteneğini söylüyor.
Hal bu olunca " İyileştirmek , onarmak " organları sağlam değil ifadesi doğru değil.

Sorun olmadığından çok rahat bir şekilde ayağa kalkıyor. Aksi halde o komboda ölmüş olurdu.
Buradanda gayet açık bir şekilde organların onarıldığını gösteriyor.

Luffy ile Doffy'nin h.haki ve b.haki karşılaşmalarını merak ediyorum. Luffy şöyle kral hakisi ile baskın çıksa ne güzel olurdu.

Bir de yeni teknikler görmek de ayrıca hoşuma gider.

Silinmiş Üye

(Bence) Eğer Luffy fazla kasmadan Dof'u bertaraf ederse 8-10 bölüm içinde yonkou veya tümen komutanlarından birini görebiliriz gibi ama vs uzun sürerse Luffy ağır hasar alırsa 2 yıl içinde beklediğimiz kadar güçlenememiş gibi olacak. Zoro fanlarına ekmek çıkacak ona yanıyorum :D :D

Luffy H.Haki ile Dof'a diz çötürse fena olmaz hani. :D Dof'un Luffy karşısındaki acizliğine güzel örnek olur. :D

Orada anlatmak istediği meyve yeteneğinin " işlevselliği , çok yönlülüğü " :/
Meyve yeteneğinin , organları değiştirmediğini ancak iyileştirip onarabilme yeteneğini söylüyor.
Hal bu olunca " İyileştirmek , onarmak " organları sağlam değil ifadesi doğru değil.

Sorun olmadığından çok rahat bir şekilde ayağa kalkıyor. Aksi halde o komboda ölmüş olurdu.
Buradanda gayet açık bir şekilde organların onarıldığını gösteriyor.
Organları yok edecek saldırıda nasıl sağlam oluyor yahu? Tamamı parçalanmamış ama bir kısmı parçalanmış ki kan kusuyor. Boşuna çıkmıyor o kanlar, boşuna Dof malak gibi yatmıyor. Dof'un geri gelmiyor demesi önemli çünkü, parçalanan yerler geri gelmiyor. Sadece parçalanan yerleri iplerle örüp kısmi bir tamir yapıyor, kanamayı falan durduruyor. Benim anladığım bu. Bu yüzden diyorum sapasağlam değil diye.

Luffy H.Haki ile Dof'a diz çötürse fena olmaz hani. :D Dof'un Luffy karşısındaki acizliğine güzel örnek olur. :D
Law'ın ayakkabılarını temizletsin bir de yumurcak hesabı. Öyle bir şey olmasın delikanlı gibi dövsün hatta öldürsün hem Shanks bile Dof ayarında bir adama diz çöktüremez herhalde h.haki ile yani tek bir kişiye yoğunlaştığında etkisi değişiyorsa bilemem ama bu tarz bir olay çıkacağını sanmıyorum h.hakiden

Organları yok edecek saldırıda nasıl sağlam oluyor yahu? Tamamı parçalanmamış ama bir kısmı parçalanmış ki kan kusuyor. Boşuna çıkmıyor o kanlar, boşuna Dof malak gibi yatmıyor. Dof'un geri gelmiyor demesi önemli çünkü, parçalanan yerler geri gelmiyor. Sadece parçalanan yerleri iplerle örüp kısmi bir tamir yapıyor, kanamayı falan durduruyor. Benim anladığım bu. Bu yüzden diyorum sapasağlam değil diye.

Senin zaman kargaşan var.
Senin bahsettiğin durum hasarı aldığında oluşan bir durum.
Doflamingonun yeteneği , zarar aldığında " acil müdehale " olanağı sağlayan bir " Yenilenme - Onarım " tekniği.
Kan kusması ile benim ifade ettiğim durumlar farklı.
Hasar almadan neyi onaracak ? :)
Hasar aldıktan sonra parçalanmış organları meyve yeteneği ile onarıyor.
Bu yeteneğine Doktor Law bile şaşırıyor.
Eğer yeteneği ile onarmasa ölmüş olurdu zaten. Burası bile olayı gayet açıklayıcı nitelikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık