Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan acaba Oda ' bu Trebol ' ü niye çizdim ki ne işe yarayacak nasıl etsem de savasa bir şekilde dahil etsem ' diye düşünüyor mu merak etmeye başladım :D

Hiç sorma kardeşim adamın seride tek savaşı yok doflamingoya yapıştı ayrılmıyor yanından buyuk ihtimalle oda onu savaşa sıkıştıracak ondanda güzel yetenekler görebiliriz.

Bu nasıl bir bölüm.Süper.Luffy'nin sümüğü yapıştırması yeter zaten.Son sayfadaki son kısım da nirvana.Law ın o organları yok eden saldırısının da ufak bi açıklaması olsaydı güzel olurdu.Ben hala countershock olayını da bilmiyorum zaten.Ve Enelin gurusundan sonra sahibini hayati durumlardan kurtarmayı sağlayan 2. bir meyve daha görmüş olduk.Aokiji nin meyvesini saymıyorum

Bolum efsane! bildigin efsane! mangayi okumaya basladigimdan bu yana ingilizce okumazdim, turkcesini daha cok begeniyorum ama bu sefer dayanmadim, bildigin 2 defa pesi pesine mangastream'den okudum. son sayfayi her karesine dikkat ederek okudum. Super Super!

Birde daha guzel haber : Gelecek hafta bolum var! :D

Doflamingo Crocodile ve Enel'e pek benzemiyor bence.Enel ve Crocodile kibirliler çok güçlü değiller ama zeki adam adamlar.Dof bildiğin mongol.

Ben bu dofun numarasını şu şekilde anladım.Law ın uyguladığı şey zehir gibi aşamalı olarak ilerliyor ve dof Law ın saldırısı ile organları arasına ipten bir tampon uyguluyor.Bu sayede ilerlemeyi durduruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık