Bölüm efsane bölümler arasındaydı. Çok iyiydi be daha spoiler resimleri görünce çok iyi olacağını efsane olacağını düşünmüştüm. Bölüm açısından yorumum budur. Lakin geçen hafta bende dahil bir çok kişi o balanuncuğu flashback olarak bekledik. Ona hazırladık kendimizi farklı bölüm gelince çok daha beğendim bölümü. Lakin ben o olayı anlamadım nasıl konuşuyor orada Law özel balona aldığına göre teknik ile konuşuyor. Bide Jet stampı Luffy nereye vuruyor. Önünde Law var ona da takıldım. Bölümün kötü gördüğüm yeri ise Law'ın çok ön planda olmasıydı bana göre. Çünkü 2 tane sağlam saldırı yaptı. Baya baya darbeli baş başa kaldılar Luffy ile Dofi. Luffy'nin yense bile ulan handikaplı yendi muhabbetleri de akar burada 2 vs 1 muhabbetleri de akar. Keşke O vuruşları Luffy yapsaydı. Çünkü seviyesini harbiden merak ediyoruz. Yeni tekniklerini falan. Biraz bizim Luffy gölgede kalıyor yanında. Sanki destek kuvvet gibi. Seri Law'ın serisi gibi oldu. Sadece o benim hoşuma gitmeyen Law tayfaya gelecekse tamam ama sevmeme rağmen ben Luffy'i kaptan olarak seviyorum tayfada Law'ı değil sürekli emir vermesi onun olanlarına göre hareket etmeler falan. Sağlam bir karakter olduğu için tayfayı o yönetiyormuş gibi oldu o yüzden gelmesini istemiyorum. Dofi'yi o değilde Luffy'nin almasını istiyorum. Teke tekte babalar gibi. Dofi'nin de bu kadar dayanıklı olduğunu düşünmezdim meyvesi acayipti acayiplikleri bir bir devam ediyor. Bence Dof yeni dünyada göreceğimiz güçlü karakterlerin daha başlangıcı. Daha ne güçte adamlar ne değişik meyveler gelecek kim bilir.
Yeni sayıda da Luffy sağlam darbe alsın 1-2 tane handikapları eşitlensin öyle dövüşsünler öyle alsın Dof'u.
Ayrıca Trebol'un orada olması hiçbir şey ifade etmiyor çok ezik ya belki onu dövmeden bırakırlar Luffy'nin umrunda bile değil Caribou'nun biraz güçlüsü. Wb tayfasını Law ile Dofi'den başka savaşabilecek adam yok Dofi'ninkilerin hepsi çöp. Usopp biraz zorlasa alırmış Trebol'u diyecem utanmasam ya.