Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Phoneix

Adam ic organlarını yarıyor. Hani kafaya boğaza vuramaz mıydı ? Yapma etme ...
Onu bilmiyorum da Dof yerdeyken kılıcı alıp bölse Dof'u veya kafasını kesse bitecek 13 yıllık intikam hasreti. Ama kantır şok yapıyor :S Saçmalık abi herkesin kabulüdür zaten bu. Yani saçmalıkla saçmalığı örtemezsin. Law saçmalık yaptı ama öldürebilirdi, Dof salaklık yaptı Luffy'nin elini veya bacağını kesme fırsatını kullanmadı. Ama yapmamak başka yapamamak başkadır bunu bir türlü anlatamadım. Law kılıcı eline alsa öldürebilirdi. Ben itiraz etmiyorum ki.

Onu bilmiyorum da Dof yerdeyken kılıcı alıp bölse Dof'u veya kafasını kesse bitecek 13 yıllık intikam hasreti. Ama kantır şok yapıyor :S Saçmalık abi herkesin kabulüdür zaten bu. Yani saçmalıkla saçmalığı örtemezsin. Law saçmalık yaptı ama öldürebilirdi, Dof salaklık yaptı ama Luffy'nin elini veya bacağını fırsatını kullanmadı. Ama yapmamak başka yapamamak başkadır bunu bir türlü anlatamadım. Law kılıcı eline alsa öldürebilirdi. Ben itiraz etmiyorum ki.
Lawın tek kolu yok diğeriylede meyveyi kontrol ediyor zaten 2 sini birden yapamıyor olabilir.

Ben söyle hayal ediyorum doff yerde yatmis bi sekilde luffy g2 acmis havaya
zipliyo ardinda g2-g3 karisimli bi sekilde Gigant Red Hawk Magnumla doffu pestil yapiyor (v bi müzede sergiliyo)
Bu yüzden senden mangaka olmaz :/

Ben söyle hayal ediyorum doff yerde yatmis bi sekilde luffy g2 acmis havaya
zipliyo ardinda g2-g3 karisimli bi sekilde Gigant Red Hawk Magnumla doffu pestil yapiyor (v bi müzede sergiliyo)

Luffy sonunda bir kardeşini kurtarabildi. O tekme durdurma sahnesinde aklıma ister istemez Ace geldi. Marineford da Luffy'nin çaresizliği Ace in kan içinde kalması Luffy'e sarılması falan bunlar aklıma gelince baya duygulandım açıkçası . Law'ı kurtarabilmiş olması çok iyiydi. Umarım Law arc sonuna kadar sağ çıkarda Yonkou Arc ta Luffy 'e yarenlik etmeye devam eder.

Çok çok efsane bölümdü
Law'ın saldırıları olsun
Dof tekrar kalkınca tepkisi olsun
Dofun zombi gibi dirilmesi olsun
Luffy nin trebole adeta sen git köşede oyna demesi olsun
Sondaki o efsane sahne olsun çok çok güzeldi. Hepimiz Law'ız!

not: Law gibi adamı zoro gibi biriyle karşılaştırmak Law'a hakarettir :/
Zoro'ya laf atmadan duramıyon de mi :D
Bu arada Dof harbi gitti diye korkmadım değil, o kadar hype ondan sonra hop, hadi diğer arc'a :mincika:

Lawın tek kolu yok diğeriylede meyveyi kontrol ediyor zaten 2 sini birden yapamıyor olabilir.

Bu yüzden senden mangaka olmaz :/
Odayı bir kere açması yetiyor zaten. Açıkmış oda da. Yani oda elini sıkıntıya sokmuyor. Gamayı yaptın Dof yerde. Al abi kılıcı böl veya roomu kapat hiç bilmiyorsan kafasını kes öldür. Yapılırdı bu. Ama olmamalıydı çünkü malum Luffy yenecek Dof'u. Bu yüzden yok iplerle organları tutuyor yok kantır şok. Bir an evvel bitsin diye bekliyorum. Benim söylediğim saçmalık saçmalıkla örtülmez. Law salaklık yapmıştır kabul ediyorum ben ama Dof'un salaklık yaptığı kabul edilmiyor nedense.

1-Sarayda delmek yerine yumruk atması.
2-Kelepçe takmak yerine ellerini koparması.
3-Luffy'nin basit tekmesini Bellamy'e yedirmek yerine bacağına ip dolaması.

İnsanlar sanıyor ki Dof yapabilecek olsa yapar. Hayır yahu, saraydaki olay tartışmaya açık mı misal? Delse delemez mi? Hepimiz biliyoruz deler. İkinci ve üçüncü şık da aynı şekil, yapabilir ama yapmıyor. Kurgu yüzünden mantıksız şeyler görüyoruz maalesef. Sanıyorlar ki Dof'u sevdiğim için veya Luffy'i sevmediğim için bunları söylüyorum ama hayır. Bir şey kazandırmıyor bu söylediklerim bana.

Odayı bir kere açması yetiyor zaten. Açıkmış oda da. Yani oda elini sıkıntıya sokmuyor. Gamayı yaptın Dof yerde. Al abi kılıcı böl veya roomu kapat hiç bilmiyorsan kafasını kes öldür. Yapılırdı bu. Ama olmamalıydı çünkü malum Luffy yenecek Dof'u. Bu yüzden yok iplerle organları tutuyor yok kantır şok. Bir an evvel bitsin diye bekliyorum. Benim söylediğim saçmalık saçmalıkla örtülmez. Law salaklık yapmıştır kabul ediyorum ben ama Dof'un salaklık yaptığı kabul edilmiyor nedense.

1-Sarayda delmek yerine yumruk atması.
2-Kelepçe takmak yerine ellerini koparması.
3-Luffy'nin basit tekmesini Bellamy'e yedirmek yerine bacağına ip dolaması.

İnsanlar sanıyor ki Dof yapabilecek olsa yapar. Hayır yahu, saraydaki olay tartışmaya açık mı misal? Delse delemez mi? Hepimiz biliyoruz deler. İkinci ve üçüncü şık da aynı şekil, yapabilir ama yapmıyor. Kurgu yüzünden mantıksız şeyler görüyoruz maalesef. Sanıyorlar ki Dof'u sevdiğim için veya Luffy'i sevmediğim için bunları söylüyorum ama hayır. Bir şey kazandırmıyor bu söylediklerim bana.
Abi bu kadar takılma keyfine bak ya :D Dof bunları iplemiyor işte iplemezken 2 tokat yiyor sonra hop işi yoluna koyuyor sonra devam olay bundan ibaret.

Abi bu kadar takılma keyfine bak ya :D Dof bunları iplemiyor işte iplemezken 2 tokat yiyor sonra hop işi yoluna koyuyor sonra devam olay bundan ibaret.
Öyle de abi seviyoruz mangayı. Saçmalıklar can sıkıyor bazen. Al bir saçmalık da bu. Ne dedi Dof? 'Küçümsemeyeceğim'. Allahtan küçümsemiyor. Küçümsese ne olacak merak konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık