Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lawın zekasını kullansada son saldırısı çok tırtı. Counter shock vergoyu gıdıkladı dofa hiç bişey yapmadı.
Kurşun sıksa daha iyi olurdu:ehe:
İto ito meyvesi amiral meyvesi eder. Dofta belki iyileştiren gözyaşı vardır kendini yeniler.

Bölümdeki resimlere bakındıktan sonra bir hesaplama yaptım ve çok çarpıcı bir gerçekle karşılaştım: Dof'un gücü şu an %10'lara düşmüş. :( Umarım bu bölümden sonra Luffy kendini aşıp Dof'u dövecek Amiral seviyesine çıkacak tarzı yorumlar okumayız. :(

O degilde sanji dofa lawdan fazla dayanır diyen kardeşimi konuya bekliyorum.
SS alaydim keşke ego tatmini yapardım :(

Dof sanjiyi uçurmuşmuydu öyle bişi olmuştu. Yan.lışta hatırlıyor olabilirim. arcın Başlarında bir karşılaşmışlardı dof ile sanji

Luffy'nin son sayfadaki Dofiyi durdurduğu sahnede şu muzik olsa HxH'den 59.snden sonrası of of of felaket olur harbiden.

[YOUTUBE]PV6aVAlrrLc[/YOUTUBE]

Silinmiş Üye

Doflamingo düşmanlarına gelsin
[YOUTUBE]IBY29rBlkbc[/YOUTUBE]

Bölümdeki resimlere bakındıktan sonra bir hesaplama yaptım ve çok çarpıcı bir gerçekle karşılaştım: Dof'un gücü şu an %10'lara düşmüş. :( Umarım bu bölümden sonra Luffy kendini aşıp Dof'u dövecek Amiral seviyesine çıkacak tarzı yorumlar okumayız. :(
Bu Haline Yüzde 10 diyorsan dofun. Wb sanırım yüzde 1i ile Akainu ya 2 attı. Hani yüzde 2 falan olsa amiralleri aynı anda alırdı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık