Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ana kadar Doffy Law'dan Injection, Counter Shock ve Yıldırım benzeri saldırıyı yedi. Luffy'den de Red Hawk yemişti. Hepsi iç organlara hasar veren saldırılar.
Ne kadar kendine ilk yardım yaparsa yapsın vs eşit şartlarda olmayacak. Ama beklenilen buydu zaten, güzel bir dövüş bekliyorum.

ya adama sorarlar sen hayırdır diye ? Ulan dofun gücünü daha nasıl azaltmayı düşünüyor bu manga yetmedi mi ? hala yenemez mi luffy ? Trebol ezik hiç bir şey yaptığı yok resmen luffy law vs dof oluyor yahu :/
Niye olayı Luffy Doffy'den güçsüz. Mangaka bunu Luffy dövebilsin diye yapıyor diye düşünüyorsun ki ?
Oda ne zaman Luffy için boss karakterini başkalarına zayıflattı ? Mevzu o değil ki. Mevzu Law'ın Doffy'i kendi yenme isteğini mangaka ortaya çıkarıyor. Boşuna Law "He's mine" diyip duruyor. Adamın alıcağı var :)

Burada şu düşünülebilir. Law'ın Doffy'e tek başına gücü yetmediği aşikâr. Fakat Luffy Doffy'e tek başına gücü yetmez diye bişey söz konusu değil. Kaldı ki Doffy Law ve Luffy'e aynı anda dövüşmemek için Luffy'i hep uzak tuttu kendisinden bunun farkında mısın ? Ya klon yaptı ya Bellamy peşine saldı. Law'ı harcamak için vakit kazandı. 2v1 yapan varsa şuana kadar oda Law'dır.

Mingonun tayfası alanında tek sanırım. :/
Güçten ziyade işlevselliği öne alarak oluşturulmuş bir tayfa. Salt güçleri epey düşük olmasına rağmen işlevselliği ile Mingonun
işlerini kolaylaştırıyor.
Mingonun tayfasına güç açısından değil bir puzzle olarak bakılmalıymış. :/

Güç olarak bakılacak tek kişi Mingo . Gerisi Puzzle gibi yerlerine yerleştirip daha doğrusu Zori gibi
" 2 dk ver bana " deyip geçilebilecek kişiler.

Buradan şöyle bir sonuçta çıkıyor.
Tek başına bir kaptan bile yüksek mevkilere çıkabiliyor.
Sadece gerekli itemleri yanında taşısın yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık