Alpamis
Yalnız Dof bile 2-1 dövüştüğünü ima ediyor. Oysa ki Dof fanlarına göre tam tersi bir durum
varmış. Bir defa yumruk yedi Luffy ve Law birliteyken bir yumruk yedi. Bunun öncesinde Ve ya sonrasında genelikkle 2-1 ile Dof' un lehineydi durum.
Flashback o.Law'un önceden söylediği şey aklına geliyor.Bence sondaki "iyi dinle hasır şapka" Luffy'nin herşeyin sesini duymasıyla alakalı bişey olabilir.
Öylede sanki bi şaşırma da var ondan öyle bi ihtimal sundumFlashback o.Law'un önceden söylediği şey aklına geliyor.
Tsuru kurtarmış mıdır diyorsunBu Rosinante ölmedi galiba. Gelecek bölümde felan görebiliriz. :/
Bölümü okuduğumda aklıma direk bu gelmişti.Arkadaşlar bir şey diyeceğim
Ope Ope Meyvesinin birisine ölümsüzlüğü vermesi demek kendisinin de ölmesi anlamına geliyordu diye hatırlıyorum geçmiş mangaların bir bölümünde okuduğumuz bir yere göre. Ve de forumumuzda da konuşuyordu bu olay. Net biçimde belirtilmiş fakat benim içime bu bölümle beraber kurt düştü. Türkçe'sini çeviren sayın meeteor arkadaşımızın yazdıklarından yola çıkarak şöyle bir yorumda veya ufak bir teoride bulunmak istiyorum;
Sağ en alt karede Law "mucizeden" bahsediyor.
Orta kısım sağ taraftaki karede de Dof'dan "o mucize" ile ilgi bir cümle daha geliyor.
Burada aklıma şöyle bir şey geldi;
Orta kısımda Dof'un belirttiği "ölümsüzlük ameliyatı" zaten Marineford savaşı esnasında Luffy'e yapıldı mı? Şu cümleden sonra büyük bir çoğunluğunuz belki de hepiniz (haklı olarak.) "Abi çok saçmaymış o zaman ölmesi lazımdı!" tarzı cümleler sarfediyorsunuz fakat aklıma takıldı ve paylaşmak istedim.
Dakika 10.23 Law: Eğlenceli bir amleiyat olacak! diyor.
"Acaba burada bir iş mi çevirdi Law?" demeden geçemiyorum. Sizlerin taktirine sunarım.![]()
Bak sen, iyi düşündün. Olur mu olur valla.Tam Cp 0 elemanı meyvesi var adam da :/