Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 780: 'Kalp' Laneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enel'i bir tek Enel karşılar.

Enel Rob Lucci'yi kötürüm eder.

Olay örgüsünün Alabasta bölümlerine benzediğine katılıyorum. Aslında bu arc oldukça keyifliydi. Doflamingo'nun ejder meselelerine girmesi, geçmişinin gösterilmesi falan güzeldi. Seriye çok sağlam karakterler katıldı. Law pert olup tutsak düşünceye kadar olaylar çok akıcıydı. Sonra onu kurtarma meselesi ve zorlama God Usopp hikayesi beni çok soğuttu. Şu kolezyumdaki bazı tipler ve Tontatta tempoyu çok düşürdü. Doflamingo'nun krallığı alma hikayesi de acayip klişe. Neyse, Doflamingo gibi bir karakterin sağlam bir vs attığını görmek benim için yeterli.

Alpamis

Arc sonunda en bomba bölümleri yayınlasa ne çıkar abi, bu kadar berbat vsler, bu kadar yavan bir hikaye yazdıktan sonra. Hiç bir şeyi değiştirmez arc sonu.
Umalım da bundan sonraki arclar böyle güzel başlayıp kötü ilerlemesin. :/
Arc basından beri beklenilen dövûşler belliydi. Dof vssi dahaden olmadı. Zoro' nun vs si de bir zamandan sonra anlaşıldı zorlayıcı olmayacağı. Ben yine de sevdim. Arc sonu ise bazı seyleri unuturacak.:)

Arc basından beri beklenilen dövûşler belliydi. Dof vssi dahaden olmadı. Zoro' nun vs si de bir zamandan sonra anlaşıldı zorlayıcı olmayacağı. Ben yine de sevdim. Arc sonu ise bazı seyleri unuturacak.:)
İnşallah unutturur.

Dövüşler ve sonuçları zaten her arc bellidir, tüm shounenlerde böyledir bu. Onda sıkıntı yok zaten. Mesele dövüşlerin çok yavan kalması, hiç bir tat vermemesi, anında bitmesi ve hemen hemen tüm rakiplerin neredeyse teklenmesi. Hem de bu kadar göze sokulduktan sonra.

Alabasta ile bu arcın benzerliği bitek benim hoşuma gidiyor sanırım.Marinefordda neden o kadar adam içinde Doflamingonun Crocodileyi seçtiğini gösteriyor.Crocodile ile aynı şeyi yapıyorlar.Adamda tecrübe var.Bu yuzden çağırıyor.

Roronoa Zoro

Croco yerine Doflamingo
Cp9 yerine Cp0
Hancock yerine Big Mom
Moria yerine Kaido

Enel'i araya sıkıştırdığını sanmam, Enel Grand Line da hunharca yenildiği için yeni dünyada bir benzeri yoktur, kendi başına orada efsane olmuştur ve umarım Bellamy ile yolları kesişmemiştir :(

Croco yerine Doflamingo
Cp9 yerine Cp0
Hancock yerine Big Mom
Moria yerine Kaido

Enel'i araya sıkıştırdığını sanmam, Enel Grand Line da hunharca yenildiği için yeni dünyada bir benzeri yoktur, kendi başına orada efsane olmuştur ve umarım Bellamy ile yolları kesişmemiştir :(
Yok canım kesişmemiş yolları belli, baksana hala hayatta bellamy.

Tam bölüm olmamış,iyi bir yarım bölüm olmuş.Bakalım Luffy gelecek sayı ne yapacak.Zoro misyonunu tamamlamamıştır inşallah,kaptanı ile Dof-Trebol ikilisini paket yapsalar efsane olur ama mesafe biraz uzak.Yine de umudum var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık