Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 779 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salak herif yapayacağın şey şu;

yarım saat dayak yedin leyla gibi. Ama hoşuma gitti hiç tınlamadan yeri öptürmüş Luffy. :)
Ama bizim oğlanın daha büyümesi lazım cidden

Mihawkta haki yok buggy kesemiyor daha diyenler sanırım bu bölüm. :( Mihawkta haki olmadığını düşünenler ve Doflamingodan güçsüz olduğunu düşünenler bile vardı gerçi :(

Bu kez yediği dayak merhametinden ötürüydü, böyle hareket etmesi de cok hoşuma gitti ve tahmin de ediyordum.

Bir de çoğunluk Zoro ile gaza gelir, ben ise Luffy'nin rage mod açması ile gaza gelirim. Sinirlenince ayrı bir havası oluyor veledin.

Ah bi de haftaya ara olmasaydı da vs yi gorseydik, ne eyi olurdu.

Mihawk zoro nun eline vermiş kılıcı.Demiş ki yiğen bu kılıç kullan bunu.SAD patladı.2 haftaya kaido nun adamlarından bir tanesini görürüz.Sabo ve koala ne konuştu şuan bu çok önemli.Ayrıntıyı şeytan öpmüş dendenmuşi olmuş.Sabo+luffy vs dof+trebol olursa efsane olur.

Bu kez yediği dayak merhametinden ötürüydü, böyle hareket etmesi de cok hoşuma gitti ve tahmin de ediyordum.

Bir de çoğunluk Zoro ile gaza gelir, ben ise Luffy'nin rage mod açması ile gaza gelirim. Sinirlenince ayrı bir havası oluyor veledin.

Ah bi de haftaya ara olmasaydı da vs yi gorseydik, ne eyi olurdu.
Luffy varken Zoro kim yahu da gaza gelem:cool:
Lakin bu merhamet olayını abartıyor Luffy. yansını Usoppda da yaşadık Zoro olmasa salak uçarak gidecekti Usoppun yanına. Ama Zoronun o davranışları ve yaşananlar sonucunda tayfa daha da oturaklı oldu. Luffy uçarak gitse ne olurdu düşün?
Ama çok hoştu o yumruk.

Sabo+luffy vs Dof+trebol nedir yahu. Trebol kim daha da önemlisi Dof kim ki; hem Sabo hem Luffy. Tabii senin fikrin karışamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık