Sırtındanmı veriyor hakiyi kılıca
Elinde tutmuyorken bile kara zaten onu ima etmiyordur

Sen de yok diyormuşsundur kesin noldu yalan oldunuz XDLa Zoro'da haki gördükten sonra öyle abartılı şekilde Mihawk ta haki yoktır diye direten pek olmadı olmamalıda abartmayın![]()
Alakası yok. Sadece hakiyle kaplarsan bütün kılıçlar benim kılıcım gibi olur diyor, yani ya siyah ya da kırılmaz. Ayrıca stream not düşmüş oraya.Stream'in çevirisine göre Mihawk'ın kılıcı B. haki ile kaplı olduğundan karaymış. Onu ima ediyor. Hahahah.![]()
Gelmeyin bu noobun oyununa ben demedim öle bi şey ;(Sen de yok diyormuşsundur kesin noldu yalan oldunuz XD
İnsan sözünün arkasında durur azcık :SGelmeyin bu noobun oyununa ben demedim öle bi şey ;(
Hayır, diyor ki "Kılıcındaki her bir çentiği, şerefine düşmüş bir kara leke olarak gör." "Bütün kılıçlar kokotou olmalı" Kokotou'ya da not düşmüş direkt çevirisi Kara Kılıç diye, Kılıcının adı Kokotou Yoru zaten. Eğer burada demek istediği benim kılıcım kendi halinde B. hakili zaten veya benim kılıcım gibi tertemiz olsun değilse hakiyi kastetmiş. Yani sürekli hakili geziyor adam.Alakası yok. Sadece hakiyle kaplarsan bütün kılıçlar benim kılıcım gibi olur diyor, yani ya siyah ya da kırılmaz. Ayrıca stream not düşmüş oraya.
Elinde değilken bile siyah zaten o kılıç her yerinden hakimi salıyor bu adam ayrıca niye sürekli öyle gezsin la malmı MihawkHayır, diyor ki "Kılıcındaki her bir çentiği, şerefine düşmüş bir kara leke olarak gör." "Bütün kılıçlar kokotou olmalı" Kokotou'ya da not düşmüş direkt çevirisi Kara Kılıç diye, Kılıcının adı Kokotou Yoru zaten. Eğer burada demek istediği benim kılıcım kendi halinde B. hakili zaten veya benim kılıcım gibi tertemiz olsun değilse hakiyi kastetmiş. Yani sürekli hakili geziyor adam.
Çok zorluyorsun, oradan bu çıkmaz. Benim kılıcım güçlü ve kara sende kapla sende güçlü ve kara bir kılıca sahip ol demiş. Şimdi başkası o kılıcı alsa rengi mi açılacak. Zaten bu kadarına gerek yok, hep hakili gezmek nedir? :SHayır, diyor ki "Kılıcındaki her bir çentiği, şerefine düşmüş bir kara leke olarak gör." "Bütün kılıçlar kokotou olmalı" Kokotou'ya da not düşmüş direkt çevirisi Kara Kılıç diye, Kılıcının adı Kokotou Yoru zaten. Eğer burada demek istediği benim kılıcım kendi halinde B. hakili zaten veya benim kılıcım gibi tertemiz olsun değilse hakiyi kastetmiş. Yani sürekli hakili geziyor adam.