Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 779: Son Karşılaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bunu kastedmiyorum. Sasırdığım kısım şu an haki balımından onların arasına kouiliroz belki de. Adamın b,hakisi kılıcına yeni bir renk vermiş.:D
Ondan değil o yahu. Kılıcının normal rengi o. Ufak bir çeviri karışıklığına kurban gitmişsin. :D Sırtında duran bir kılıca koka mı yüklemiş bu adam? :S

Yeni dünyada Haki kullanmayanı dövüyorlarken, Buggy ve Jozu Haki ile kesilebiliyorsa, onların gücü çöptür demektir. Logia ile karıştırılıyor halen, gerçek beden olayı Logia için geçerli, Logia'lar insan bedenlerinde dolaştıkları için onları gerçek vücutlarında yakalayabiliyorsun, Paramecia ve Zoan için böyle bir şey geçerli değil. Önümüzde Mihawk'ın slashının isabet ettiği iki isim var Jozu ve Buggy, ikiside kesilmiyor, ikiside Logia değiller, bu adamların güçleri Haki ile kesilebiliyorsa, meyvelerinin hiç bir özelliği kalmamış olur.

Alpamis

Reiper

Luffy yüzde kaçındadır acaba ? Sen iyi hesaplıyorsun. Dof' da nasıl.bir hesap yaptıysan o hesap ile yap ama.:)

Mihawkta da Ivankovda da Hatta Marinefordda sahne alan önemli kişilerin hepsinde de haki vardı ve bu gayette belliydi.Sizde sorun var sanırım beyler

Yeni dünyada Haki kullanmayanı dövüyorlarken, Buggy ve Jozu Haki ile kesilebiliyorsa, onların gücü çöptür demektir. Logia ile karıştırılıyor halen, gerçek beden olayı Logia için geçerli, Logia'lar insan bedenlerinde dolaştıkları için onları gerçek vücutlarında yakalayabiliyorsun, Paramecia ve Zoan için böyle bir şey geçerli değil. Önümüzde Mihawk'ın slashının isabet ettiği iki isim var Jozu ve Buggy, ikiside kesilmiyor, ikiside Logia değiller, bu adamların güçleri Haki ile kesilebiliyorsa, meyvelerinin hiç bir özelliği kalmamış olur.
Buggy konusunda haklısın ama Jozu öyle değil. Aktifleştirilen bir özelliği var. Üstüne zoanlar da aynı şekilde kişinin yine kendi bedeni var. Diğer türlü Marco yenilmez olur.

Bir de gözünü seveyim Mihawk'ı savaşa gözetmen olarak mı getirdiler ''Beyazsakal ile aramdaki güç farkını ölçeyim'',''Buggy ne kadar kesiliyor ölçeyim'' ''Luffy'e saldırırsam arama kimler girer ölçeyim'' böyle bişey yok yani :)
Dof ve mihawk gözetmen olarak geldi tabii, ne için geldiler:p

Monet ile buggy aynı meyve mi arkadaş karşılaştırmaya bak, Buggy'nin meyvesi hakide dahil her türlü kesmeye karşı doğası gereği anti, luffy'nin kırılamaması gibi düşünelim. Buggy'nin meyvesine benzeyen diğer meyveleride işe karşılaştırmak olmaz, hepsinin ayrı ayrı nüansları oluyor birbirinden ayıran.

Mihawk ve Dragon'u yonkou seviyesi demiştim, hatta dragon'un yonkou seviyesi aşmış olarak karşımıza çıkabileceğinide söyledim:artiz:

Roronoa Zoro

Anlamadığım Buggy kesilse neeeeeeeeeeeee kesilmese ne :) Mihawk Buggy'yi kesemedim diye dertlidir şimdi. Hatta bu kadar içmesinin sebebi de bu olabilir belki. Allah'ım yaaaa :)

Katılıyorum.Haki gerçek bedene ulaştırıyor mantığını yanlış anlamamak lazım.Öyle olursa Tashigi bile birazcık hakiyle o elması aşabilir,ne de olsa normal elmas değil meyve bazlı bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık