İyide Law kesip kan çıkarmıyor ki. Sadece parçalara bölüyor. Arada fark var.Ben hala Law'ın istedigi sertlikte mamddeyi kesemiyecegini düşünüyorum.Elmas fian bunlar karşısına çıksa kesemiyecektir büyük ihtimalle.
Tamam farkmetmez bölemezde bunu demeye çalışıyorum.İyide Law kesip kan çıkarmıyor ki. Sadece parçalara bölüyor. Arada fark var.
Tamamen kendisini geliştirmesi ve Oda'nın kararına kalmış bir şey. Kesmemesi için bir sebep yok ortada.Tamam farkmetmez bölemezde bunu demeye çalışıyorum.
Kendini geliştirirse keser tabi ama forumda istedigi sertlikte maddeyi bölebilir meyvesi buna izin verir gibi bir algı var ben buna katılmıyorum.Tamamen kendisini geliştirmesi ve Oda'nın kararına kalmış bir şey. Kesmemesi için bir sebep yok ortada.
Bunu gözden kaçırmışım. Aydınlattığın için sağol.Luffy'lerin kelepçelerini kesti daha önce.Law'un neden Kairoseki kesemeyeceğini düşünüyorsunuz adamın yeteneği kesmek zaten kesemezse asıl tuhaf olur.
Trebol'u law kesecek sabo franky ile birlikte fabrikayla uğraşsınTürkçesini okudum büyük bir ihtimalle fujitora bizimkilere yardım edecek. Sabonunda artık olaya girmesi lazım en azındanda trebol'ü alsın.