Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Çeviri güzel :) İblis atı diye çevirmişler hoşuma gitti. Zoro'nun 4 plan sayıp en son karar kıldığı plan olayı süpermiş gerçekten :) Halbuki normal zamanda aklına ilk gelecek şey, uygulayacağı son plan :D

Yalnız şu sahnede söylenen --menzilime bir dahaki girişinde-- ile başlayan cümlenin altı dolarsa Pica'yı çok zor anlar bekliyor demektir :D

wildthorn

Aklıma şu amiral kafes için bi güzellik mi düşünüyor sorusu geldi. Düşünceli düşünceli gökyüzüne bakıyor ayrıca halkı da toplattı.
Zoro pica başladı sonunda. O kadar mutluyum ki yakında bitecek şu arc hayırlısıyla. Luffy ne alemde, Cavendish ne yapıyor Sanji hayatta mı birsürü sorun çözülecek.

Roronoa Zoro

Kesemezse neden tuhaf olsun beyler ? Kairoseki meyve gücünü tamamen bertaraf eden bir mel'un değil mi ? :) Dolayısıyla meyve tabanlı bir saldırı yapıldığında da bunun etkisiz hale gelmesi normal bir şey olmaz mı ?

Law belki elması bile bölebilir. Bölebilir diyorum dikkat ederseniz. Çünkü yaptığı iş kesmek değil bölmektir. Ancak kairoseki, dinamikleri ve kimyası tam manasıyla bilmediğimiz bir madde. Ancak bu maddenin özelliği bellidir. Malum olunan özellik neticesinde, Law'ın kairosekiyi bölememesi de makul olan bir şeydir mantıken.
Mantığın çok yanlış, şimdi Vergo diyelim; Kairosekiyi ipince işleyip üzerine giyse, Akainu'nun attığı magmalar yok mu olacak? Tabii ki hayır.

Yeni teknik geliyor yüzde 90. Acaba Nasıl bir şey olacak.

Pica hakkını verdi. Çöplerde az çok fena sayilmazlardi. Ama diamante çok low. Adam yüzünden Dofun tayfasi gözümde baya bir düştü. La koskoca kolezyum kahramanı tek bacaklı handikapli heriften tek yedi. Lan meyven cidden çok sağlam. O meyveyi bana ver yine tek yemem Kyrostan :W

Pica zeki cıktı Zoro varken bu bana bir şey yapamaz diye kendine güvenmiyor,önce onu uzaklaştırıyor sonra yapcagını yapıyor.

Zoro bütün Pica heykelini parça pinçik eden bir saldırı yapacak ama Pica'nın bedeni başka bir yerde olduğundan işe yaramayacak. Sonra bedeni bulmak için haki kullanması gerekecek.

Kesemezse neden tuhaf olsun beyler ? Kairoseki meyve gücünü tamamen bertaraf eden bir mel'un değil mi ? :) Dolayısıyla meyve tabanlı bir saldırı yapıldığında da bunun etkisiz hale gelmesi normal bir şey olmaz mı ?

Law belki elması bile bölebilir. Bölebilir diyorum dikkat ederseniz. Çünkü yaptığı iş kesmek değil bölmektir. Ancak kairoseki, dinamikleri ve kimyası tam manasıyla bilmediğimiz bir madde. Ancak bu maddenin özelliği bellidir. Malum olunan özellik neticesinde, Law'ın kairosekiyi bölememesi de makul olan bir şeydir mantıken.
Law kairosekiye temas etmeyecek uzaktan bölcek ayrıca niye tartışıyoruz daha önce kesti adam zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık