Bencede ölsün ya bu arc cidden uzadı uzadığı için de ODA efendi Jinbei de uzattı ne yapıyor ben çözemedim nefret ettim ..Harbi hala ölmemiş Jinbei ya, kapak hikayeleri öğğğhh getirdi artık, ne dandik kapak hikayesiymiş arkadaş, öl artık yahu.![]()
Bencede ölsün ya bu arc cidden uzadı uzadığı için de ODA efendi Jinbei de uzattı ne yapıyor ben çözemedim nefret ettim ..Harbi hala ölmemiş Jinbei ya, kapak hikayeleri öğğğhh getirdi artık, ne dandik kapak hikayesiymiş arkadaş, öl artık yahu.![]()
Filler o, mangada yok.Şimdi fark ettimde hatırlarsanız bu Decalvan Brothers ların da gözlerinde tıpa tıp Zoro gibi yara izi vardı ve önceden gelen bir kinle Mihawke saldırmışlardı. Bu da zoronun tek gözünü mihawkin aldığı teorisini güçlendiriyor. Zoro nun o gözü açması biraz zor gibi![]()
![]()
Bu tarz yorumlar olduğu için övüyoruz işte haksız da değiliz.Ya hacı Pica kim ne övdünüz şu ameleyi k.haki versen chopper bile indirir bunu
CP9 nın hikayesi ne güzeldi.Kapak hikayesinin bu kadar uyduruk olmasının sebebi karakterlerin tanıtıldığı arc'ın uydurukluğu ve Jinbei'nin iticiliğinden. Nerede o eski kapak hikayeleri nerede bu.