Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haftaya keser demenin yada gerçek bedene bulsun tekler demenin neresi uçmak:artiz: ki gördüğüm en üs yorumlar bunlardı:gamyon: Kimsenin uçtuğu yok kardeş sen ayaklarını biraz yere bas:hıh:
Bazı yorumlar silinmiş benim tepkim onaydı.Zoronun haftaya yenecek olmasına tabiki tepki gôsteremem. Ama arlongdan beri k haki kullanıyor yorumu uçmak degil midir sence de

Mihawk olsa savaşta attığı en güçlü kesişle orada toptan temizlik yapar arada Pika'da kaynardı.Sonra beni kaldıracağını duydum gel kaldır diye İssho'ya geçerdi. :D

Zoro hala ezik belki okama adasına gitse adam olurdu ama geçti artık. :/

Parende

Doflamingo'nun kolayca harcadığı Kyros'la, Law adamın yöneticilerini paspas ediyor. Kyros bayağı mücadele etti gerçi ama Law Trebol'ü de Vergo'yu da zorlanmadan yendi. Bi de bence yöneticilerin arasından en klası diamanteydi ama (Corazon'u hariç tutuyorum) en boşu da o çıktı herhalde.

Gold Lion Shiki

Hatta salak Zoro sırf şu Pica'yı alabilsin diye Oda Pica'ya ayarı verdi.
Koskoca tüm kale ile bütünleşebilen Pica'yı alabilsin diye adamı sadece kayadan bir deve çevirdi.

http://mangafox.me/manga/one_piece/vTBD/c777/18.html

Neden? Özürlü Zoro daha rahat bulabilsin diye. Pica neden kendini tüm adadan ayırıp, kaya adama dönüşüp açık hedefe dönüştürsün ki kendini? Kralı arama bahanesini uydurdu Oda sırf Zoro bulabilsin diye.

Tabii ki de bu esnada Pica'nın ayaklarından diğer kaya zeminine geçmesi mümkün olmayacak :( Çünkü Zoro ile kapışıyor olacak vs vs.
Oda'nın Pica'ya handikap verip de Zoro'ya avantaj sağladığını düşünmüyorum şahsen.Tüm adaya da dönüşse gerçek vücudunun olduğu bir yer var.Mf savaşında hatırlarsan Mihawk o kalabalık arasından direk Luffy'yi seçip vuruş yapıyor. Zoro da eğer Mihawk'ın yanında 2 yıl durmuşsa gerçek Pica'yı bulup kesecektir.Pica ister kale olsun, ister ada olsun, ister taştan dev

Roronoa Zoro

Kapak hikayesinin bu kadar uyduruk olmasının sebebi karakterlerin tanıtıldığı arc'ın uydurukluğu ve Jinbei'nin iticiliğinden. Nerede o eski kapak hikayeleri nerede bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık