Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki Sanji aradığı aşkı Big Mom'da buldu zevkin sefanın doruklarına çıktı tayfayı falan unuttu, bir seneden fazladır ortalıkta görünmediğine göre çoluk çocuğa da karışmış olabilir...
düşündümde bu lola bigmomın kızı çıkarsa anasınıda kızı gibi hemen aşık olan cinsten çıkarır mangaka bide üstüne sanjiye aşık ettimi tamam :ehe:

Sonunda dayanamadim bende mangaya basladim :D bir sonraki bolumde her halde zoro picayi dagitir .. zoro hangi teknigi kullanicak simdiden merak etmeye basladim .. )

- Scarlet hanımefendiyi şehirde vurulmuş olarak bulduk.

- Leydi Scarlet, o, şehirde bulundu ve vuruldu.

İkincisi daha iyi diyorsun yani?
Hayır orayı iyi bulmuyorum ama genel olarak daha iyi buldum Robin'in ve Zoru'nun konuşmaları daha iyiydi. Ayrıca saldırı isimleri de farklıydı bazıları iyi bazıları kötüydü.

Hayır orayı iyi bulmuyorum ama genel olarak daha iyi buldum Robin'in ve Zoru'nun konuşmaları daha iyiydi. Ayrıca saldırı isimleri de farklıydı bazıları iyi bazıları kötüydü.
sanırım sorun ingilizcesinden kaynaklanıyor ingilizcesi de sorunlu cümle düşük.. keşke japonca bilseydim en güzeli direk ana dilinde okumak mangayı yapabilenlere çok gıpta ediyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık