Meselenin seri karşılaştırmakla yada kaliteyle herhangi bir alakası yok.Benim yazdığım mesaja tekrar bakın.Ben belki seriyi farklı olasılıklar eşliğinde okuyorum,herşey olabilir hissiyatındayım.Niye yenileceklerini önceden haber verip not düşer anlamak mümkün değil.Heyecan ve merak durup dururken niye kaçırılır.Yeni başlayan biri ülke kurtulacak mı acaba diye heyecanla okuyacakken söylüyor yani bağıra bağıra en baştan.Sanki herkes tek tipmiş gibi keskin biçimde İyilik - kötülük ayrımı yapması da ayrı bir komedi zaten korsan mangasında.Kimse kusura bakmasın taraflı bir hikaye anlatıyor bunu bu derece göze sokacak şekilde hiç kimse yapmıyor biraz objektif olmak gerek hikaye anlatımında.

Peki iyi ne ? yıllarca adam kesmiş kyros mu ? Kötülük kaybetti.Peki hangi iyiler kazandı KK olacam diyen luffy mi ? Pokahantesi geçti.Miracleee diyen ft seviyesinde şuan.Ciddi anlamda 2y lik olay seriye vurgun yaptı.Bozdu seriyi.Önceden çok güzel konulara değinip bağlardı.Şimdi fazla çocuklaştı.Ciddi serinin korsanlıkla alakası yok.Bıraksın da kim iyi kim kötü ben karar vereyim.Bana göre dof iyi,kral da mal.Hadi napcaz şimdi ? Sürekli luffy ada kurtarır,iyiliği getirir.İyi korsan mı ol demiş annesi buna ? Neyse dediğim gibi yaparsanız sevinirim.Ayrıca Mahir trolüyor sizi sizde atlıyorsunuz sazan gibi.Madem op den düzgünce gösterin susturun.Aksi halde ona malzeme vermekten başka bişi yapmıyorsunuz.