Alpamis
Arkalarında da diğer müttefikler.Şöyle tümen şeklinde ilerlese Hasır Şapkalar ne kuul olur beBi' yanda Law, bi' yanda barto, arkada kavunkardeş, etraflarını sarmış Happo Donanması; Bigmam'a rajon kesmeye gidiyorlar
![]()

Arkalarında da diğer müttefikler.Şöyle tümen şeklinde ilerlese Hasır Şapkalar ne kuul olur beBi' yanda Law, bi' yanda barto, arkada kavunkardeş, etraflarını sarmış Happo Donanması; Bigmam'a rajon kesmeye gidiyorlar
![]()
Şöyle bir durum var, kendisinin tayfasını hiç görmedik. Belki de kendise tapan insanlar? Yani bunu bilemeyiz. N.Ş.A'da Barto'nun tayfası olduğu için gelme şansı düşük. Tek kişi yani bağımsız bir durumda değil. Bizim tayfaya olan ilgisi çok aşırı yüksek sonuna kadar saygı duyuyorum. Şöyle bir durum var ki sen bu kişiye "ne adammış abi be!" diyorsun, madem "adam" arkasındakiler bırakıp gelmek nedir? Bu şekilde olan birisi bırakıp da gelmez zannımca. Sorumlu olduğu tayfası var. Shanks'ın Marco'ya teklifi gibi bir durum değil bu. Yani her sevilen karakter için "bu adam tayfaya gelsin, gelecek, geleceekk!" demek ne kadar normal bir durum halini aldı. (Law,Barto,Bellamy,Violet, vs. vs. vs.)Abi Barto tayfaya gelecek olsa tayfası kim ya ? Tayfasını mı takar adam ? Bizimkilerin wanted posterlerine bakarak gün geçiren adamın tayfası umurunda mı ki sanki ? ''Tayfası var gelmez'' cümlesi moda oldu. Tamam haklısınız tayfası olan adamlar bırakıp gelmez de adamın Law gibi Kidd gibi kendisini bağlayıcı adamları yok ki. Söylenir, söylenir de, her adam için --tayfası var gelmez-- demeyi de doğru bulmuyorum. Tayfa var, tayfa var...
Luffy seri başında "10 tayfam olsa yeter" dediği ve Gol D. Roger'ın da sadece tek bir tayfası olduğu için direk Barto, Jinbei vs. gelsin deniliyor ama Beyazsakal hesabı filo olması fikri de hiç fena değil aslında. Şu an ki tayfadan 8 tümen komutanı çıkar (Usopp'u tümen komutanı yaptığıma ben bile inanamadım), Barto'da şu çok konuşulan tayfası ile gelse 9. olur, Jinbei balıkadamlardan bir tayfa toplasa 10. tümen komutanı olur.Abi Barto tayfaya gelecek olsa tayfası kim ya ? Tayfasını mı takar adam ? Bizimkilerin wanted posterlerine bakarak gün geçiren adamın tayfası umurunda mı ki sanki ? ''Tayfası var gelmez'' cümlesi moda oldu. Tamam haklısınız tayfası olan adamlar bırakıp gelmez de adamın Law gibi Kidd gibi kendisini bağlayıcı adamları yok ki. Söylenir, söylenir de, her adam için --tayfası var gelmez-- demeyi de doğru bulmuyorum. Tayfa var, tayfa var...
O 1O olsun bizimm olsun olayı kalktı. Bakarsın tayfa sayımız 20 bile olabilirLuffy seri başında "10 tayfam olsa yeter" dediği ve Gol D. Roger'ın da sadece tek bir tayfası olduğu için direk Barto, Jinbei vs. gelsin deniliyor ama Beyazsakal hesabı filo olması fikri de hiç fena değil aslında. Şu an ki tayfadan 8 tümen komutanı çıkar (Usopp'u tümen komutanı yaptığıma ben bile inanamadım), Barto'da şu çok konuşulan tayfası ile gelse 9. olur, Jinbei balıkadamlardan bir tayfa toplasa 10. tümen komutanı olur.
Seri uzun, tek problem tümenlerin içine doldurulacak adamlar. Eğer öyle elinde kılıç, altında apaçi pantolonlu vasıfsız korsanlarla dolduracaksak hiç girişmeyelim, şimdi ki durum iyidir.
Umarım öyle olur, 10 gerçekten yetersiz.O 1O olsun bizimm olsun olayı kalktı. Bakarsın tayfa sayımız 20 bile olabilir![]()
Law Sabaody'de göründüğünde yanında tayfası ile çizilmişti. Barto ise flashback'inde tayfasından biri yanına gelip bir şey sorduğunda nasıl yaparsan yap şu an meşgulüm çekiyor ve bizimkilerin resimlerine bakıyordu. Gelmeyedebilir. Kesinlikle gelecek demiyorum ama bir adamın tayfası varsa yazılan ilk cümle -- tayfası var gelmez -- olunca bayıyor bir süre sonra. Tamam tayfa var ama nasıl tayfa ? Önemli olsaydı direk tayfasıyla çizilir, Luffy'nin arkasındaki destek kuvvet olarak görebilirdik durumu.Şöyle bir durum var, kendisinin tayfasını hiç görmedik. Belki de kendise tapan insanlar? Yani bunu bilemeyiz. N.Ş.A'da Barto'nun tayfası olduğu için gelme şansı düşük. Tek kişi yani bağımsız bir durumda değil. Bizim tayfaya olan ilgisi çok aşırı yüksek sonuna kadar saygı duyuyorum. Şöyle bir durum var ki sen bu kişiye "ne adammış abi be!" diyorsun, madem "adam" arkasındakiler bırakıp gelmek nedir? Bu şekilde olan birisi bırakıp da gelmez zannımca. Sorumlu olduğu tayfası var. Shanks'ın Marco'ya teklifi gibi bir durum değil bu. Yani her sevilen karakter için "bu adam tayfaya gelsin, gelecek, geleceekk!" demek ne kadar normal bir durum halini aldı. (Law,Barto,Bellamy,Violet, vs. vs. vs.)
Luffy tayfasına çok önem veriyor.Barto'da ona hayran onun gibi olmak istiyor bu yüzden tayfasını arkasında bırakamaz Luffy gibi olmak istediği için.Bizim tayfaya özendiği için.Abi Barto tayfaya gelecek olsa tayfası kim ya ? Tayfasını mı takar adam ? Bizimkilerin wanted posterlerine bakarak gün geçiren adamın tayfası umurunda mı ki sanki ? ''Tayfası var gelmez'' cümlesi moda oldu. Tamam haklısınız tayfası olan adamlar bırakıp gelmez de adamın Law gibi Kidd gibi kendisini bağlayıcı adamları yok ki. Söylenir, söylenir de, her adam için --tayfası var gelmez-- demeyi de doğru bulmuyorum. Tayfa var, tayfa var...
Barto bildiğin WB'nin Ace'i. Tayfasıyla gelirLuffy tayfasına çok önem veriyor.Barto'da ona hayran onun gibi olmak istiyor bu yüzden tayfasını arkasında bırakamaz Luffy gibi olmak istediği için.Bizim tayfaya özendiği için.
Oda böyle bağlayabilir mesela.
Ulan okurken gaza geldim be !Şöyle tümen şeklinde ilerlese Hasır Şapkalar ne kuul olur beBi' yanda Law, bi' yanda barto, arkada kavunkardeş, etraflarını sarmış Happo Donanması; Bigmam'a rajon kesmeye gidiyorlar
![]()