Evet haklısın luffyde eşit dövüşmüştü marinefordda Sengokuyla.Franky'de luffy ile eşit dövüşmüştü W7'de.
Hatırlatayım dedim sadece![]()

Evet haklısın luffyde eşit dövüşmüştü marinefordda Sengokuyla.Franky'de luffy ile eşit dövüşmüştü W7'de.
Bence dövüşsün çünkü Diamante Dof'un as adamlarından adam gitmiş Dia'yı kolezyuma koymuş o kadar güveniyor yani.Robin bu adamı yenerse tayfadan umudum artar.Sonuçta Robin bizim tayfanın 5.en güçlüsü.Robin'in vs atacağını sanmıyorum. Yani dövüşmesin Diamante'yle. Orada ailevi bir mesele dönüyor, karşılmasını istemem.![]()
G2'siz G3'süz Luffy'le.Franky'de luffy ile eşit dövüşmüştü W7'de.
Evet haklısın luffyde eşit dövüşmüştü marinefordda Sengokuyla.![]()
Dövüşün olduğu zaman g2-g3 gibi kavramlar yoktu ve lucci ile franky'nin kısa kapışması enies lobby g2'siz luffy ile franky arasında ne kadar fark olduğunu göstermişti bize hatırlıyorsan.G2'siz G3'süz Luffy'le.
Robin 5. güçlüsü olamaz. Yani değil, Usoop korkak olmasa Franky'i bile geçebilir. Düşünsenize Trebol'un yanıcı bir logia olduğunu bildiğini. Tek bile atabilirdi orada. Tamam karaktersiz, adi bir karakter ama gücü küçümsenmemeli.Bence dövüşsün çünkü Diamante Dof'un as adamlarından adam gitmiş Dia'yı kolezyuma koymuş o kadar güveniyor yani. Robin bu adamı yenerse tayfadan umudum artar.Sonuçta Robin bizim tayfanın 5.en güçlüsü.
Güzel olur yani özetle.![]()
Tayfa hariç tüm karakterler Oda'nın üvey evladı zaten. Bi kalemde harcar adamı sıra Robin göze hoş gelsin diye. Güç dengesi şu;Robin 5. güçlüsü olamaz. Yani değil, Usoop korkak olmasa Franky'i bile geçebilir. Düşünsenize Trebol'un yanıcı bir logia olduğunu bildiğini. Tek bile atabilirdi orada. Tamam karaktersiz, adi bir karakter ama gücü küçümsenmemeli.
Ayrıca Diamante'nin karşısına daha önce hiç kaybetmemiş ve haki bilen (B.haki var diye biliyorum, emin değilim.) birini çıkardı.
Robin'in yardım etmesi demek Kyros'u balon yapar. Gitsin Trebol'u alsın.
Sadece 1 dk sürdü yav, Luffy o kadar ciddi dövüşmemişti orada, yoksa g2 siz Luffy dahi Franky den epey ötedeydi![]()
Dövüşün olduğu zaman g2-g3 gibi kavramlar yoktu ve lucci ile franky'nin kısa kapışması enies lobby g2'siz luffy ile franky arasında ne kadar fark olduğunu göstermişti bize hatırlıyorsan.
Usopp çöp.Robin 5. güçlüsü olamaz. Yani değil, Usoop korkak olmasa Franky'i bile geçebilir. Düşünsenize Trebol'un yanıcı bir logia olduğunu bildiğini. Tek bile atabilirdi orada. Tamam karaktersiz, adi bir karakter ama gücü küçümsenmemeli.
Ayrıca Diamante'nin karşısına daha önce hiç kaybetmemiş ve haki bilen (B.haki var diye biliyorum, emin değilim.) birini çıkardı.
Robin'in yardım etmesi demek Kyros'u balon yapar. Gitsin Trebol'u alsın.