Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lao G, Chinjao'yu indirmis mi :D Ahahaha la bu nasıl iş? Tamam bu adam yaşlanmış da Lao G de 15 yasında değil ki. H.hakisi falan var, koka yapıyor Luffy'nin normal yumrukları kafasini etkilemiyor, Cavendish'in kılıcı kafasını pek etkilemiyor. Ama Lao G indiriyor bunu haki maki de görmedik adamda. Ne diyek şimdi? Helal Lao G mi yoksa balon Çinşao mu? Yoksa elinin ayarina Oda mı?

Alpamis

Lao G, Chinjao'yu indirmis mi :D Ahahaha la bu nasıl iş? Tamam bu adam yaşlanmış da Lao G de 15 yasında değil ki. H.hakisi falan var, koka yapıyor Luffy'nin normal yumrukları kafasini etkilemiyor, Cavendish'in kılıcı kafasını pek etkilemiyor. Ama Lao G indiriyor bunu haki maki de görmedik adamda. Ne diyek şimdi? Helal Lao G mi yoksa balon Çinşao mu? Yoksa elinin ayarina Oda mı?
Bölümü bir görmek lazım.

Sai boşu boşuna şu ana kadar gördüğümüz en sert vücudu olan Boby Funk'a tek atmamış :/
Adam Luffy'nin g3 ile düz haldeki kafaya yaptığını,Garp'ın binbir antremanla yaptığını bir hamlede yapmış.

Baby5 herkese aşık olmuyor muydu ? :) Sanji'nin dişi versiyonu işte. :)

Chinjao olayı ise iyice çıkmaza girdi gözüküyor, demek ki yaşlılık baya baya etkiliyor diyecektim ki Lao G'de yaşlı. :) Bu adam 500 milyon beliyi:beli: nasıl almış ve Garp ile aşık atmış ? Var bu işte bir iş ama bekleyip görelim.

Baby5 herkese aşık olmuyor muydu ? :) Sanji'nin dişi versiyonu işte. :)

Chinjao olayı ise iyice çıkmaza girdi gözüküyor, demek ki yaşlılık baya baya etkiliyor diyecektim ki Lao G'de yaşlı. :) Bu adam 500 milyon beliyi:beli: nasıl almış ve Garp ile aşık atmış ? Var bu işte bir iş ama bekleyip görelim.
Hocam baby5 herkese aşık olursa evlenince de oluradamı katil eder bu :D chinjao da bişey yapsaydı be kardeşim ringte abart dışarda ez garip yani.

bu adamın kafa da neymiş böyle bir yamuluyor bir düzeliyor. boş bir bölüm gelecek anlaşılan. sıkıldım soğudum yeminle kaç haftadır :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık