Hei Long 18 Ara 2014 #141 Lao G'nin meyvesi ne antik kuntik bir meyve böyle. :S Bir de her hareketinde şu g işaretini yapmaya bir son versin, görmeye bile dayanamıyorum artık.
Lao G'nin meyvesi ne antik kuntik bir meyve böyle. :S Bir de her hareketinde şu g işaretini yapmaya bir son versin, görmeye bile dayanamıyorum artık.
ch3rlo 18 Ara 2014 #145 Sai yüzyılın power upını aldı herhalde. Chinjao da iyi ezildi valla helal olsun. Bir zamanlar birilerinin dediği gibi, sırf Luffy'yi belli bir seviyede gösterebilmek için çizilmiş bir karakter. Artık buna inanmaya başladım.
Sai yüzyılın power upını aldı herhalde. Chinjao da iyi ezildi valla helal olsun. Bir zamanlar birilerinin dediği gibi, sırf Luffy'yi belli bir seviyede gösterebilmek için çizilmiş bir karakter. Artık buna inanmaya başladım.
Monkey D. Dragon 18 Ara 2014 #146 Daha asıl dövüş başlamadan yöneticiler düşmeye başladığına göre yeni olaylar gelişecek sanırım.
ch3rlo 18 Ara 2014 #149 Monkey D. Dragon dedi ki: Daha asıl dövüş başlamadan yöneticiler düşmeye başladığına göre yeni olaylar gelişecek sanırım. Genişletmek için tıkla ... Hep öyleydi. Önce tayfa rakipleri düşer, en son boss düşer. One Piece geleneği.
Monkey D. Dragon dedi ki: Daha asıl dövüş başlamadan yöneticiler düşmeye başladığına göre yeni olaylar gelişecek sanırım. Genişletmek için tıkla ... Hep öyleydi. Önce tayfa rakipleri düşer, en son boss düşer. One Piece geleneği.
Akainu Sakazuki 18 Ara 2014 #150 Hadi Sabo neyse de, Ace'nin popülerlik sıralamasında Hancock'u geçmesi tamamen komedi 1 hafta bu Baby5'in saçma aşk hikayesini okumak için mi bekledik yani. Yazık.
Hadi Sabo neyse de, Ace'nin popülerlik sıralamasında Hancock'u geçmesi tamamen komedi 1 hafta bu Baby5'in saçma aşk hikayesini okumak için mi bekledik yani. Yazık.