Adam bir anlık öfkeyle ömründe o kadar çalışıp yapamadığı tekniği yaptı, hem de dedesinin kafasını düzleyecek seviyede. Ne deseydik, Mahmut mu deseydik ?Sai'nin duruma da 'iman power' vs. dediniz ya helal olsun. Ben de okurken "yok artık" dedim.
Adam bir anlık öfkeyle ömründe o kadar çalışıp yapamadığı tekniği yaptı, hem de dedesinin kafasını düzleyecek seviyede. Ne deseydik, Mahmut mu deseydik ?Sai'nin duruma da 'iman power' vs. dediniz ya helal olsun. Ben de okurken "yok artık" dedim.
Hani çalışmadıydı .s Hayırdır niye vazgeçtin sözünden :/ Adam çalıştı çalıştı sürekli tekniği uyandırmak için ama tetikleyecek bir şey lazımdı oldu.Adam bir anlık öfkeyle ömründe o kadar çalışıp yapamadığı tekniği yaptı, hem de dedesinin kafasını düzleyecek seviyede. Ne deseydik, Mahmut mu deseydik ?![]()
Hani çalışmadıydı .s Hayırdır niye vazgeçtin sözünden :/ Adam çalıştı çalıştı sürekli tekniği uyandırmak için ama tetikleyecek bir şey lazımdı oldu.
Çalışmadı dememişim ki burada, iyi oku. :/Ama tetikleyecek bir şey lazımdı, oldu dediğin yer iman powerdan başka bir şey değil, bunu anlatmaya çalışıyorum, ısrarla anlamıyorsunuz.Yahu Garp 8 dağ parçalama antrenmanını bitirdiği esnada, zaten Çinjao'nun kafasını düzleyecek seviyeye gelmiş. Ama Sai'nin olayı böyle değil, hiç benzerlik kurmaya çalışmayın. Sai belki Hassoken için eğitim almış, çalışmıştır da adam o tekniği o esnada bilmiyor işte, Çinjao'nun kendisi diyor, gücün uyandı diye, ne zaman uyandı, 30 saniye önce. Anlık bir power up yani. Ve gücün uyanmasının çalışmakla alakası yok, anlık öfkeyle ortaya çıkıyor.
Sen tamamını okumuyon heral yazdıklarının :/ Alt da ne yazıyor bak bakalım :/ Gösterdiğin yerde bile belki yazıyorÇalışmadı dememişim ki burada, iyi oku. :/Ama tetikleyecek bir şey lazımdı, oldu dediğin yer iman powerdan başka bir şey değil, bunu anlatmaya çalışıyorum, ısrarla anlamıyorsunuz.Adam yıllarca çalışıyor 1 birimlik gücü var, anlık öfke ile yapamadığı tekniği yapıp 10 birimlik vuruyor, ne diyelim buna şimdi, çalıştı yaptı mı, yoksa iman power mı ?
![]()
1- Sai, Dressrosa'ya ilk çıktığında Haashoken'in nihai tekniğini kullanabiliyor muydu ?Sen tamamını okumuyon heral yazdıklarının :/ Alt da ne yazıyor bak bakalım :/ Gösterdiğin yerde bile belki yazıyorSen anlamıyorsun bu adamın gücü 1 falan değil. Bu güç için uğraşıyor olmuyor. en sonunda çalışmalarının meyvesini alıyor. 50 kere yazdım aynı şeyi ama devam da edeceğim.
Neden bir daha yapamaması lazım ? İman power anlık güç artışı ancak OP evreninde kalıcılığı söz konusu. Luffy vs Lucci, Luffy vs Croco gibi. Lucci aylarca komada yatmışken Luffy gidip o esnada Moriah'ı da indiriyor vs. Yani karakterlerin güç artışları nedensiz, gökten inme oluyor ancak tek seferliğine dair bir vurgu yok. Lucci komadan çıktıktan sonra Luffy yine döverdi onu. Croco için yine aynı, I.D'de yahut MF'de yine Luffy döverdi. Ancak vs esnasında kendisinden bariz daha güçlü rakipleri sebepsiz yere güçlenerek indirdi bu adam. Sai de o kervana katıldı işte.İşin garibi iman power dediğin şeyi o anlık yapıp bir daha yapamaması lazım. Bu adam ise çok çalışmış yapmak için o anda da uyandırdı ve istediği an da kullanabiliyor dedesinin de dediği gibi. Tyrion arkadaş da bunu söylemiş ama savcim halen iman power anlık patlama diyorsun ışte senin anlamadigin kısım da bu![]()
1. hayır 2. sai dressrosa ya çıktığında cincaonun kafa yoktu zaten nasıl yamultcak :/ Luffy 2 yıl içinde doğru düzgün haki kullanmayı öğreniyor o kadar eğitimden geçmesine rağmen hemen öğrenemiyor. Her çalıştıkdan sonra öğrene bilsen o tekniği nihai teknik olur mu ? Sainin kardeşi de o zaman dur 5 dakika çalışim nihai tekniği uyandırim derdi :/ Asıl tekniğin seviyesi 10 ise sai 9-9.5 dur. Öğrenmesi için son bi gayret lazım son bir şey oda baby 5 işte :/1- Sai, Dressrosa'ya ilk çıktığında Haashoken'in nihai tekniğini kullanabiliyor muydu ?
2- Sai, Dressrosa'ya ilk çıktığında o tekniği yapıp Çinjao'nun kafasını düzleyebilir miydi ?
Tartışmamızdaki kilit sorular bunlar. Çalışmanın meyvesi, antrenmandan sonra alınır. Dressrosa'ya çıktığında o tekniği o seviyede yapsa çalışmış kasmış yapıyor olurdu ama 30 saniye önce yaptı bu adam ve ANLIK ÖFKE ile yaptı. Neyse sen devam et.![]()
Kaçırdığın nokta rakiplerin full güçte olmaması, Croco son dövüşte 2.dövüşte harcadığı efordan dolayı yorgundu öyleki Luffy tüm gücünü harcadığını söylüyor, bir daha dövüşseler gene Croco alırdı ama Lucci ile dövüşen Luffy nin Croco yu alması yapılan ilk dövüşe göre çok daha kolay olurduNeden bir daha yapamaması lazım ? İman power anlık güç artışı ancak OP evreninde kalıcılığı söz konusu. Luffy vs Lucci, Luffy vs Croco gibi. Lucci aylarca komada yatmışken Luffy gidip o esnada Moriah'ı da indiriyor vs. Yani karakterlerin güç artışları nedensiz, gökten inme oluyor ancak tek seferliğine dair bir vurgu yok. Lucci komadan çıktıktan sonra Luffy yine döverdi onu. Croco için yine aynı, I.D'de yahut MF'de yine Luffy döverdi. Ancak vs esnasında kendisinden bariz daha güçlü rakipleri sebepsiz yere güçlenerek indirdi bu adam. Sai de o kervana katıldı işte.![]()