Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En Sonunda Gücün Uyandı, diyor. O ana kadar böyle bir güç yok yani ortada. Hassoken'in gizli tekniğine ulaştın diyor. Ama orda ulaşıyor adam, çalışarak ulaşmamış. Bildiğin anlık iman power ile yamultuyor dedesinin kafasını. Yanlış veya eksik yok anlayacağın. :)
Sai o güce ulaşmak için çalışmış çabalamış yeterince güçlenmiş. Baby 5 olayı gücü tetikliyor. Yani sen tutup da sai sabahtan akşama kadar yatmış sonra birden iman power almış falan yok öyle bir şey anlayacağın.

Sai o güce ulaşmak için çalışmış çabalamış yeterince güçlenmiş. Baby 5 olayı gücü tetikliyor. Yani sen tutup da sai sabahtan akşama kadar yatmış sonra birden iman power almış falan yok öyle bir şey anlayacağın.
Yahu Garp 8 dağ parçalama antrenmanını bitirdiği esnada, zaten Çinjao'nun kafasını düzleyecek seviyeye gelmiş. Ama Sai'nin olayı böyle değil, hiç benzerlik kurmaya çalışmayın. Sai belki Hassoken için eğitim almış, çalışmıştır da adam o tekniği o esnada bilmiyor işte, Çinjao'nun kendisi diyor, gücün uyandı diye, ne zaman uyandı, 30 saniye önce. Anlık bir power up yani. Ve gücün uyanmasının çalışmakla alakası yok, anlık öfkeyle ortaya çıkıyor.

Yahu Garp 8 dağ parçalama antrenmanını bitirdiği esnada, zaten Çinjao'nun kafasını düzleyecek seviyeye gelmiş. Ama Sai'nin olayı böyle değil, hiç benzerlik kurmaya çalışmayın. Sai belki Hassoken için eğitim almış, çalışmıştır da adam o tekniği o esnada bilmiyor işte, Çinjao'nun kendisi diyor, gücün uyandı diye, ne zaman uyandı, 30 saniye önce. Anlık bir power up yani. Ve gücün uyanmasının çalışmakla alakası yok, anlık öfkeyle ortaya çıkıyor.
Yahu nerden biliyorsun sai nin hiç antreman falan yapmadığını :/ Cincao diyor çok çalıştın kan ter göz yaşı döktün sen yok sai hiç çalışmadı diyorsun .s Yani şimdi bu adam doğduğundan beri yatsa o güç uyanırmı :/ Yeterince gücü var ve baby 5 tetikliyor işte :/ Hayır öyle bi konuşuyorsun ki sanki sai ile arkadaşsınız boş zamanların da falan ne yaptığını biliyorsun .s Bu adamı arenadan beri görüyoruz belki gelmeden 9 dağ parçaladı. Ne kadar emin konuşuyorsun öyle :/

Sıradan bir one piece olayi Sai'nin durumu. Gücünün uyanmasi icin birseyin tetiklemesi gerekiyordu ve oldu. Garp ise duymuş olayi hazirlik için 8 dağ parcalamis. Biri kendini aşıyor digeri dövüşten önceki esneme hareketini yapiyor. Ve vuruyor geçiyor.

Sai'nin olayınıda iman power deniyor yaa "haters gonna hate", tam tersi halbuki, onca yırtınmasına rağmen bir türlü gelmeyen güç var ortada. Yıllarca emek verdin, çalıştın diyor. Arenadaki kavga-dof'un yaptıkları ve en son bu olaylar sonucu ortaya çıktı. Sanırsın hiçbir şey yapmamış yıllar boyunca ve iman gücünü homojen hale getirip şırınga ile vermişler birden bire.

Bölümü ilk okuduğumda dikkatimi çeken bir yer vardı, üşendiğim ve birileri bahsini eder diye paylaşmamıştım. Yorumlara kabataslak bir göz attım da bahsi mevzu edilmemiş.

Bölüm 770;

Bölüm 771;

Roronoa Zoro

Bölümü ilk okuduğumda dikkatimi çeken bir yer vardı, üşendiğim ve birileri bahsini eder diye paylaşmamıştım. Yorumlara kabataslak bir göz attım da bahsi mevzu edilmemiş.

Bölüm 770;

Bölüm 771;

Çok ince görmüşsün bravo. Pica'nın saldırısına benzer bir şekil sarayın içinden çıkmış sanki. Sarayın içinde bir vukuat oluyor gibi.. Ya da bambaşka bir şey mi var orada bilemedim. Resim küçük olduğu için bir çıkarımda bulunmakta da zorlandım. Senin düşüncen ne bu konuda ?

Alpamis

Bölüm 770;

Bölüm 771;

Zoro'nun değindiği olayla alakası olmasın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık