Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü beğendim. Eğlenceli bir bölüm olmuş. Okurken çok zevk aldım. Sai Baby 5'ı kaptı helal olsun.

Sai çok güçlü bi karakter. Arenada Luffy ile karşılaşmış olsaydı, daha epik bir dövüş izlerdik.
O zaman niye luffy geçerken vurdu bir tane uğraşmadı bile ki.Ne çizdiğini unutmuyor mangaka da karakterlerin gücünü tamamen duygularına göre ayarlıyor.Sinirliyse yada bir amacı varsa gücü kat kat artıyor.Hajrudin sonrası bu da tescili oldu.Enies lobby dövüşleri de bu şekildeydi.Serideki güç dengesi bu şekilde.Amacı ve motivasyonu olan yener.Luffy ise bu konuda herkesten üstün.

Alpamis

O zaman niye luffy geçerken vurdu bir tane uğraşmadı bile ki.Ne çizdiğini unutmuyor mangaka da karakterlerin gücünü tamamen duygularına göre ayarlıyor.Sinirliyse yada bir amacı varsa gücü kat kat artıyor.Hajrudin sonrası bu da tescili oldu.Enies lobby dövüşleri de bu şekildeydi.Serideki güç dengesi bu şekilde.Amacı ve motivasyonu olan yener.Luffy ise bu konuda herkesten üstün.
Luffy çok güçlü ...

Adamın arkasından saldırıyor, ve arena dışına atıyor.

Bilinci açık vaziyette. Yapabileceği bir şey de yok. Sanki kafa kafaya kapışmışlar da, Luffy tek atmış gibi konuşuyorsun.

Karşısındakine iyice odaklanmışken Luffy geldi geçirdi bir tane.Vs sayılmazdı yani o.Zaten Sai'nin bir şeyi de yoktu,su içinde turp gibi izliyordu karşılaşmayı. :/

Bilinci açık vaziyette. Yapabileceği bir şey de yok. Sanki kafa kafaya kapışmışlar da, Luffy tek atmış gibi konuşuyorsun.
Tek yemese bile bir tekmeyle baya yamulmuş.Onu geçtim bu adama denk gösterilen ideonun akibeti de kendisiyle aynı oldu.Dedesi tek yumrukla uçurdu ama Sai gaza gelince birden chinjaonun kafasını kırabilecek kadar etkili vuruşlar yapabiliyor.Bilemiyorum ya savunması çok kötü yada Chinjaoda problem var.O kafayla luffye zor anlar yaşatıyordu ama şimdi düzelmiş hali bile kokaya rağmen yamuldu.

Yahu öyle bir şey yok. Yok abi yok. Extrem diye baktığın bir çok olay çok normal aslında. Hajrudin'e hızlıca en sert yumruklarından bir tane çaktı, adam sersemledi sonra da İdeo tarafından ringden atıldı. Birkaç bölüm sonra adam hayatını ortaya koyup kemiklerini kırarak birini göğe fırlattı diye bu sana niye anormal geliyor? Niye Luffy'nin gücü kararsız oluyor?
Yok abi sana laf anlatılmıyor, hiç bir fanboya/anti fana anlatılamadığı gibi.

Yok yok, ne dersen de o kafasında karar kılmış bunun normal olmadığına. İkna edemezsin.

Tek yemese bile bir tekmeyle baya yamulmuş.Onu geçtim bu adama denk gösterilen ideonun akibeti de kendisiyle aynı oldu.Dedesi tek yumrukla uçurdu ama Sai gaza gelince birden chinjaonun kafasını kırabilecek kadar etkili vuruşlar yapabiliyor.Bilemiyorum ya savunması çok kötü yada Chinjaoda problem var.O kafayla luffye zor anlar yaşatıyordu ama şimdi düzelmiş hali bile kokaya rağmen yamuldu.
Luffy'ye vurmadı ki, iki vuruşu birbiri ile kıyaslıyorsun. Doflamingo da Red Hawk sonrası iki büklüm oldu, ama savaşmaya devam etti. O olabildiğince övülürken, Sai için neler söyleniyor. Bildiğin "Haters gonna hate."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık