Alpamis
Sadece kafes bir işe yaramıyor. Saldırı bazında ama.Böyle deyince de cidden baya güçlü geldi.![]()
Sadece kafes bir işe yaramıyor. Saldırı bazında ama.Böyle deyince de cidden baya güçlü geldi.![]()
+1Adam havada uçuyor, yüzlerce insanı aynı anda kontrol edebiliyor, çok etkili kesiş saldırıları var, kafes yaratabiliyor, klon yaratabiliyor, hala başka saldırısı vardır diyorsunuzYetmez mi lan?
![]()
Ekstra olarak kırbaç ve tel mermi de var shigan niyetine.Birde en son örümcek ağı yaptı.Böyle deyince de cidden baya güçlü geldi.![]()
Nasıl yaramıyor? Fuji nin meteorunu kesiyor. Bence kuş kafesinin efsane 1 2 tekniği çıkabilir. Yani aniden daralıp önüne geleni kesmek gibi.Sadece kafes bir işe yaramıyor. Saldırı bazında ama.
Onu ben de düşündüm. Harbiden çok fena olur öyle bir şey yapabilirse.Nasıl yaramıyor? Fuji nin meteorunu kesiyor. Bence kuş kafesinin efsane 1 2 tekniği çıkabilir. Yani aniden daralıp önüne geleni kesmek gibi.
Dressrosada maç keyfiEn önemli özelliği adam para babası.Koca dağı HD yayın olarak kullanıyor.
![]()
Olur mu Luffy eziğin teki orda adamın geldiğini gördüğü halde k.hakisi ve hızı ile Bellamy'den kurtulmaktan aciz biri.22. sayfaya kadar okudum da daha dayanamadim artik. Yahu arkadas adam son nefesinde kendince sadakatini gosterip, muhtemelen tum gucuyle en iyi atagini yapiyor. Simdi Luffy bunu karsilarken burnunu karistirsa ayip olmaz mi? Bunu Luffy degil de, Oda'nin Bellamy karakterinin son anina gosterdigi saygi olarak dusunmek bu kadar mi zor? Bellamy'i asagilamadan, olabilecek en basit karsilama bu olabilirdi.