Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bazı sebeplerden dolayı sövüyoruz ama bazı arkadaşlar da bunu fırsat bilip vurabildikleri her yerden vurmaya çalışıyor.:ehe: A olayından dolayı sövmeleri gerekirken A,B,C,D,...,Z'ye kadar her yönden patlatıyorlar:( Lan Oda lan Oda.:S

Moria'nın ordan ayrılırken belli belirsiz bir şey gördüydük.. Belki odur kapaktaki.

Oda da iyice trole bağladı. Serinin sonunu görürsek çok söveriz biz bu adama..

Luffy, Dofa vurdu. Dof haki savunması yapamadı tamamen hazırlıksız yedi saldırıyı.

Belammy, Luffye vurdu Luffy hazırlıklı idi haki savunması yaptı öyle yedi saldırıyı.

2 sindende kan geldi. Şurdan anlaşılan Luffynin Doftan daha dayanıksız olduğudur. Daha tartışmanın lüzumu ne? Sonra oda nasıl toparlar bilemiyorum ama Luffy şuan ezik gözüküyor. Doğruya doğru. He Luffyde yeni birşeyler ortaya çıkarsa duruma bakarız gene.

Oğlumu ne hallere soktun yazık lar olsun Oda. Çöpten mi aldık nedir bu çocuk hiç bana çekmemiş :(
Ya zaten Luffy'den yeni bir şeyler çıkmazsa hiç yenemez ya da yenmemesi lazım diyeyim.Yenerse de Fairy Tail'den farkı kalmaz olayın.

Yahu Bellamy'i bu kadar ezik görüyordunuz. Luffy'e bu duruma soktuğunda orda bir saçmalık aramanız gerekirken Luffy'i eziyorsunuz. Ama aynı şeyi Luffy Dof'a yapmış olunca olur mu böyle saçmalık. Ana karakter balı. İman power diyon. Beni anlatmak istediğim nokta bu. Taraflı bir bakış var resmen.
olayı sana basite indirgeyerek anlatayım.eğer ki luffynin kokasını dofun aşamadığını görseydik derdik ki tamam bu işte bir saçmalık var çöp belamy nasıl aşıyor kaptanı bile aşamamışken bu luffy nin kokasını.ama gördüğümüz şey, dof luffynin kokayı aştı(olur normal sonuçta arc bossu) ama yetmedi çöpün tekide luffy nin kokayı aştı.bu karalerden sonra senin belirttiğin gibi nasıl düşünebiliriz? sonuçta luffyyi en baştan beri ezen mangaka ama aynı dofu yücelten yine mangaka.birisi sanjiden sağlam tekme darbeleri alır koka açmadan güle oynaya karşılar diğeri koka açmasına rağmen çöpün tekinden darbeyi alır.bunları gördükten sonra çoğu kişinin dofun kaybetmesini saçma bulması normal.bunun neresinde taraflı bakış açısı var ?

Moria'nın ordan ayrılırken belli belirsiz bir şey gördüydük.. Belki odur kapaktaki.

Oda da iyice trole bağladı. Serinin sonunu görürsek çok söveriz biz bu adama..
kapaktaki şahıs suyun altında. bunu üdüşününce ve fıçının üstünde duran parmaklardan ölçü aldığımızda Moria olmadığı kesin.

legend_luffyy

Belami'yi Shanks gibi adamlar bayıltır. Luffy daha ezik denizcileri bayıltmaktan başka ne hünerini gösterdi ki kral hakinin Belami'yi bayıltsın ?

Bellamy kendi agziyla soyledi haki seviyen okyanus gibi..

Belami kendi ağzıyla söyledi de bari sen kendi ağzınla söyleme yav :D

Hakin okyanus gibi Luffy!

- SPRİNG HOPPERRRRR!!!

Yani haftalık bölüm konusuna yorum yapmasan diyeceğim ki bu adam bilmiyor. Hala bunun üstüne deniz gibi hakin var muhabbeti.... ? Yapmayın böyle şeyler :(
hacı luffynin yapması gereken çok basitti .haous.hakisini genel olarak kullanmayıp tek bellamy için yoğunlaşsaydı bence bayıltırdı senin dediğine gelirsem çerçöp için shanks gibi adamların olmasına gerek yok..

Bellamyin bu kadar küçümsenmesini doğru bulmuyorum :T
Kendisini geliştirmiş , tekniklerinin zarar boyutunu artırmış ve haki kullanabiliyor.
Haki kullanması bile ne kadar güçsüz olsa bile bir karakterin tehlikesini belli ediyor. Haki dediğimiz şey ruh gücü / chakra /chi
gibi bir olay.
Bellamy ilk karşımıza çıktığından beri tam olarak gücünü gördüğümüzü sanmıyorum.
Dellinger dan dayak yeme olayı ise , ruhani bir çöküş yaşamasına denk geldi. Tüm potansiyeli ile dövüşüp dayak yemedi
Ek olarak , Mingoya saygı duyan birinin tayfasında ki bir üyesi ile kapışmasını beklemiyordunuz umarım ?

Her neyse dediğim gibi , haki kullanması bile başlıca potansiyel bir tehlike.
Eski bellamy göre çok değişmiş. Mevcut meyve gücünün en son vuruş gücüne sahip olan " Spring bla bla " tekniğini haki ile kombo yapıp doğrudan Luffye vuruyor. Luffy kaçmadığı için Bellamyin meyve gücünün ulaştığı son noktada ki tekniği yiyor.
Bunun abartılacak hiç bir yanı yok ? Fazla fantezi yapıyorsunuz.

Bellamyin bu kadar küçümsenmesini doğru bulmuyorum :T
Kendisini geliştirmiş , tekniklerinin zarar boyutunu artırmış ve haki kullanabiliyor.
Haki kullanması bile ne kadar güçsüz olsa bile bir karakterin tehlikesini belli ediyor. Haki dediğimiz şey ruh gücü / chakra /chi
gibi bir olay.
Bellamy ilk karşımıza çıktığından beri tam olarak gücünü gördüğümüzü sanmıyorum.
Dellinger dan dayak yeme olayı ise , ruhani bir çöküş yaşamasına denk geldi. Tüm potansiyeli ile dövüşüp dayak yemedi
Ek olarak , Mingoya saygı duyan birinin tayfasında ki bir üyesi ile kapışmasını beklemiyordunuz umarım ?

Her neyse dediğim gibi , haki kullanması bile başlıca potansiyel bir tehlike.
Eski bellamy göre çok değişmiş. Mevcut meyve gücünün en son vuruş gücüne sahip olan " Spring bla bla " tekniğini haki ile kombo yapıp doğrudan Luffye vuruyor. Luffy kaçmadığı için Bellamyin meyve gücünün ulaştığı son noktada ki tekniği yiyor.
Bunun abartılacak hiç bir yanı yok ? Fazla fantezi yapıyorsunuz.
Bellamy'den nefret ediyorum ama katılıyorum. Bu arada bölümün tek güzel yanı Zoro'nun gözükmesiydi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık