Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş herkes biliyor ki luffy ana karakter diye yenecek.luffy yi itin bir tarafına sokan mangaka.sanki biz çizdik bide dalga geçiyoruz. allah aşkına bir dofa bak koka yapmadığı halde sanjiden darbeleri almasına rağmen gram oynamamış(sanji bu bellamyden dağa sağlam vuruyor o kesin),birde luffye bak koka yapmış ama çöpün teki o kokayı aşmış.belammynin aştığı kokayı bırak dofun aşmasını law bile güle oynaya aşarmış.yani allahtan lawla müttefik oldu yoksa vergonun haline düşerdi luffy.
burda kimse luffy antifanı değil ilk önce bunu idrak et.olanı bile eleştirmeyeceksek daha ne diye takip ediyoruz seriyi. tutturmuşsunuz sonunda luffy kazanacak diye. bunu bilmek için müneccin olmaya gerek yok. ama nasıl kazanacak imanpower up exe. dosyasını açacak herhalde.farkındaysan luffynin kişiliğini bile yargılamıyorum sadece olan durumdan bahsediyorum.bu adam az ciddi olmalı artık vs lerde. kardeşini kaybetmişsin zayıflığından aynı zayıflık yüzünden müttefikinin kolu gitti.az ciddi vs atsaydı çöp belamy ve dofun kuklasını halleder lawın imdadına yetişirdi.belamyi öldürsünde demedim,en azından öldürmeyecek bir darbeyle etkisiz bırakabilirdi.illa darbeyi aldıracaktın bari kokasını aşamasaydı da belamy ne kadar çöp olduğunu kendi gözleri ile görseydi.
Luffy fanı olarak biz de aynı şeylerden şikayetçiyiz zaten. manga adam gibi işler yapsa iman power muhabbeti de olamayacak buralarda. adamda haki olmasına rağmen kaçmıyor saldırılardan bu nedir. her seferinde böyle. evet Luffy KK olacak ama şu darbe aldığı kişiye bak. rezillik ya. çöpün teki adamdan kan getiriyor. olacak şey değil. biz de kızıyoruz eleştiriyoruz ama elimizde değil.

Türkçe yazdığım yazı,buraya japonca mı tercüme ediliyor anlamıyorum.Luffy dofu yenecek.Bunu bilmeyen yok.Yazıda hakkıyla yazmışım.İmanpower,saçmalık,mantıksızlık harici yani.Bunlar olmadan,croco 2.vs de olduğu gibi gökten zembille su inmeden,altını eriten ısı,lastiği eritmeden,delmeyi bırakıp yumruk atan lucci olmadan,luffy dofu yenemez.Hangi vs si ciddi ve güzel açıklanır ? Hiç biri.İlla ki bir yerde aşırı saçma bölme bulursun ve o vs o bölme üstünden gitmiştir.Luffy kim dofu yenmek kim.Ha seri icabı yenecek derdim zaten bu değil.Daha akla yatkın bir dövüş bekliyorum.Umarım bu kısmı anlarsınız.

Roronoa Zoro

Ben senin için ağlıyor ve üzülüyorum kardeşim.
Yavrum benim sen uçmuşsun. Harbi harbi uçmuşsun :D Türkiye'de senden 1 tane daha yokkkkkk :D Arasan bulamazsın. Kendinle gurur duy ama daha da fazla abartma. Senin yorumlarını okuyunca, kendini Pikaçu zannedip camdan aşağı atlayan çocukları anımsıyorum :) Her şeyin fazlası zarar dostum. Dikkat et kendine. Gerçekten bak bunu laf olsun diye söylemiyorum. Ciddi ciddi tavsiyemdir. Bu kadar körü körüne savunulmaz bir adam. Dön bak bir ben ne diyorum, yazdıklarımı sonradan okuduğumda gerçekten mantıklı geliyor mu, insanlar neden Luffy hakkında böyle şeyler yazıyorlar.... Bir düşün yani. Gerçekten düşün ama :)

arkadaş herkes biliyor ki luffy ana karakter diye yenecek.luffy yi itin bir tarafına sokan mangaka.sanki biz çizdik bide dalga geçiyoruz. allah aşkına bir dofa bak koka yapmadığı halde sanjiden darbeleri almasına rağmen gram oynamamış(sanji bu bellamyden dağa sağlam vuruyor o kesin),birde luffye bak koka yapmış ama çöpün teki o kokayı aşmış.belammynin aştığı kokayı bırak dofun aşmasını law bile güle oynaya aşarmış.yani allahtan lawla müttefik oldu yoksa vergonun haline düşerdi luffy.
burda kimse luffy antifanı değil ilk önce bunu idrak et.olanı bile eleştirmeyeceksek daha ne diye takip ediyoruz seriyi. tutturmuşsunuz sonunda luffy kazanacak diye. bunu bilmek için müneccin olmaya gerek yok. ama nasıl kazanacak imanpower up exe. dosyasını açacak herhalde.farkındaysan luffynin kişiliğini bile yargılamıyorum sadece olan durumdan bahsediyorum.bu adam az ciddi olmalı artık vs lerde. kardeşini kaybetmişsin zayıflığından aynı zayıflık yüzünden müttefikinin kolu gitti.az ciddi vs atsaydı çöp belamy ve dofun kuklasını halleder lawın imdadına yetişirdi.belamyi öldürsünde demedim,en azından öldürmeyecek bir darbeyle etkisiz bırakabilirdi.illa darbeyi aldıracaktın bari kokasını aşamasaydı da belamy ne kadar çöp olduğunu kendi gözleri ile görseydi.
Çok iyi yazmışsın :good: Özellikle o kısma kesinlikle katılıyorum. Zoro dedi ciddi ol diye ama nafile :/

Alpamis

Yahu Bellamy'i bu kadar ezik görüyordunuz. Luffy'e bu duruma soktuğunda orda bir saçmalık aramanız gerekirken Luffy'i eziyorsunuz. Ama aynı şeyi Luffy Dof'a yapmış olunca olur mu böyle saçmalık. Ana karakter balı. İman power diyon. Beni anlatmak istediğim nokta bu. Taraflı bir bakış var resmen.

Şu forumdaki en ağır Luffy fanıyım şu muhabbetin fanlıkla alakası yok.Oda'nın suçu işte.Gelen geçenden tokat yedirtirsen 2 yıl eğitim almış adama millet tabi sorgular Luffy'nin Dof'u nasıl yeneceğini.
Oda çok formsuz şu sıralarda yemin ederim seriden soğumaya başladım az da olsa.

Alpamis

Yavrum benim sen uçmuşsun. Harbi harbi uçmuşsun :D Türkiye'de senden 1 tane daha yokkkkkk :D Arasan bulamazsın. Kendinle gurur duy ama daha da fazla abartma. Senin yorumlarını okuyunca, kendini Pikaçu zannedip camdan aşağı atlayan çocukları anımsıyorum :) Her şeyin fazlası zarar dostum. Dikkat et kendine. Gerçekten bak bunu laf olsun diye söylemiyorum. Ciddi ciddi tavsiyemdir. Bu kadar körü körüne savunulmaz bir adam. Dön bak bir ben ne diyorum, yazdıklarımı sonradan okuduğumda gerçekten mantıklı geliyor mu, insanlar neden Luffy hakkında böyle şeyler yazıyorlar.... Bir düşün yani. Gerçekten düşün ama :)
Körü körüne savunmak yok güzel dostum benim. Bundan zevk alırmış gibi halin var. Güzel kardeşim git başkasıyla uğras benim yorumlarımı alıntılama lütfen. Mantıksız geliyorsa için de yaşa. Ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Luffy, Dofa vurdu. Dof haki savunması yapamadı tamamen hazırlıksız yedi saldırıyı.

Belammy, Luffye vurdu Luffy hazırlıklı idi haki savunması yaptı öyle yedi saldırıyı.

2 sindende kan geldi. Şurdan anlaşılan Luffynin Doftan daha dayanıksız olduğudur. Daha tartışmanın lüzumu ne? Sonra oda nasıl toparlar bilemiyorum ama Luffy şuan ezik gözüküyor. Doğruya doğru. He Luffyde yeni birşeyler ortaya çıkarsa duruma bakarız gene.

Oğlumu ne hallere soktun yazık lar olsun Oda. Çöpten mi aldık nedir bu çocuk hiç bana çekmemiş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık