Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770: Elbaf'ın Mızrağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimizle çelişmemek ? kutsal inek adına! Dünden beri yazılanları yanlış anlamak bu olsa gerek.Hala arc sonu luffy dofu yenince diyorsun(uz).Dediğimiz şey de şu;Luffy hakkını vererek dofu yenemez.Luffy ilk tek attı ama bak bellami kendisini geliştirmiş.Bu demek değil ki,luffy gene tek atsın.Luffy 3 hakiye sahip.Bellami 2 türe.Luffy saldırıyı gördü.Daha önceden bilgisi olduğu için ne çeşit saldırı olacağını da biliyordu.Peki ne oldu ? Ne k.haki ile saldırı pozisyonunu algıladı,ne b.haki ile savunma yapabildi.Ve bu bellami dofun tınlamayacağı bir karakter.Daha buna hakisi yetmeyen luffy,kalkıp dofu arc sonu yenecek öyle mi ? Üstüne dofun meyvesi luffy nin über-multi-imba şekilde antisi olduğu halde ? Ben bunu yazarken utanırdım be.Luffy dofu arc sonu yenecek.Aynen.
Abi bu yorumun üstüne ne desem boş. O yüzden sadece bunu diyerek çekiliyorum: iyi tartışmalar, Allah kolaylık versin. :/

Kendimizle çelişmemek ? kutsal inek adına! Dünden beri yazılanları yanlış anlamak bu olsa gerek.Hala arc sonu luffy dofu yenince diyorsun(uz).Dediğimiz şey de şu;Luffy hakkını vererek dofu yenemez.Luffy ilk tek attı ama bak bellami kendisini geliştirmiş.Bu demek değil ki,luffy gene tek atsın.Luffy 3 hakiye sahip.Bellami 2 türe.Luffy saldırıyı gördü.Daha önceden bilgisi olduğu için ne çeşit saldırı olacağını da biliyordu.Peki ne oldu ? Ne k.haki ile saldırı pozisyonunu algıladı,ne b.haki ile savunma yapabildi.Ve bu bellami dofun tınlamayacağı bir karakter.Daha buna hakisi yetmeyen luffy,kalkıp dofu arc sonu yenecek öyle mi ? Üstüne dofun meyvesi luffy nin über-multi-imba şekilde antisi olduğu halde ? Ben bunu yazarken utanırdım be.Luffy dofu arc sonu yenecek.Aynen.
Luffy Dof'u paketlediğinde burada ol. seni bulacağım o zaman :artiz:

Alpamis

Abi bu yorumun üstüne ne desem boş. O yüzden sadece bunu diyerek çekiliyorum: iyi tartışmalar, Allah kolaylık versin. :/
Benim anlamadığım adalar 2 gün önce Bellamy kim Luffy'nin yanında düşünen kişilerdi. Ama en güçlü tekniğiyle son arzuyla Luffy'e( ki bu adam resmen saldırıyı avuçlamış) vurup o hale soktuğunda Luffy'e ezikleyebiliyorsan; Aynı şekilde Dof için rakip görmediğin Luffy'de Dof'U aynı hale soktu mu Dof'u kötüleyebilmen gerekir.

Şimdi benim asıl düşüncem ise Bellamy'nin o saldırısı en güçlü her şeyini kattığı o yumruk Luffy'i o hale sokabilir. Normal bir şey bu.

ya arkadaş bu durumu bile savunuyorsunuzya yuh diyorum.bir Dofa bak sanjinin tekmelerini nasıl karşılıyor birde luffy koka yaptığı halde bellamynin darbesini nasıl karşılıyor.bizde anladık luffy istese gömer eder de 2 yıl boyunca haki kasmış adamı kendi sevyesinde ki adam değilde zamanında teklediği adam koka savunmasını aşıyor.görün bunu artık...

ya arkadaş bu durumu bile savunuyorsunuzya yuh diyorum.bir Dofa bak sanjinin tekmelerini nasıl karşılıyor birde luffy koka yaptığı halde bellamynin darbesini nasıl karşılıyor.bizde anladık luffy istese gömer eder de 2 yıl boyunca haki kasmış adamı kendi sevyesinde ki adam değilde zamanında teklediği adam koka savunmasını aşıyor.görün bunu artık...
biz de dün akşamdan beri bu yüzden saydırıyoruz Luffy'ye.

Ohahaha

luffy bu arc sonu dof'u yenmeyi birakin kendi pacasini bile kurtaramayabilir boyle bir bolumden sonra.

birde bolum'u degerlendirmek icin anket acilmamis? en dusuk puani alan bolum olur.

Alpamis

luffy bu arc sonu dof'u yenmeyi birakin kendi pacasini bile kurtaramayabilir boyle bir bolumden sonra.
Luffy Dof'u yenerse ne diyecen peki ? Şu an Luffy'e saydırdığın gibisaydıracak mısın Dof'a ? Yoksa başka şeyler mi ürtecen kafandan ? Eğer öyleyse aynı şeyi şu an niçin demiyorsun ? Verdiğiniz tepkilerden görüldüğü kadarıyla hepiniz çok şaştınız böyle bir şey olamaz hallerindesiniz.

Luffy Dof'u yenerse ne diyecen peki ? Şu an ki gibi saydıracak mısın Dof'a ?
ahahahaah sanki benim elimde dof'u yenmesi veya yenmemesi :D :D :D
Oda ne halt istiyorsa onu yapar, bize'de degerlendirmek ve kabul etmek duser.
Ama boyle bir sahne gosterdikten sonra 1000 kati guclu olan efendisi ( dof ) nasil yenilir merak ediyor insan.
Hele'ki karsisindaki luffy avantajli bir durumda degil. Dof'un meyvesi luffy'e anti.

Evet yenicek . Okuduğumuz manga ney shounen . Shounen de nasıl bir güç skalası, mantığı ariyorsunizki hala. Tamam karaterler bi Amiral geldiği zaman ezilmeyi bildiler tayfa hiç Tanrı moduna geçmedi ama yinede genele bakinca One piece de güç dengesi bişey yok belli hiyerarşiler var sadece Yonkou Amiraller belli başlı Shichiler .Bunlar dışında kalan yaratılmış bir sürü karakteri yeri gelince göz ardı edeceksin usta yoksa işin içinden cikamazsin. . Iki yillik zaman atlamasina kadar seride 5 aydan fazla zaman geçmedi . Beş ayda nasıl bir potansiyelse artık karakterler bi dolu power up yaptı . He yapmicakmi tabi yapicak ama mantıksız mi mantiksiz. Iki yıl eğitim falanda hikaye eğitim alsalar nolacak bak Law'a Chopper Nami Sanji Franky nin karakterleri değiştirdi elemanlar yalan oldu o kısımlarda yazar ne isterse o olur. Yeterki uzatmak istesin yada kısa kesmek istesin . Sanji nin bacağını catlatir, Zoroya diz cokturur , Law ın kolunu keser biz kimsenin ölmemesine alışmışken karakter öldürür , yarında Luffy'nin parmaklarının kopmayacagının garantisi yok . Doff bile ölür belki belli olmaz . Adam 15 yıl uzatmiş zaten toplamaya bugün başlasa 7 yıla anca toparlar. Hazir uzatmişken 15 yıl daha okutcak işte olay bundan ibaret mantık arama tat alabiliyorsan tadını çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık