Tek kolla anca Trebol'u alır şu an.Bir kol Law'a ne eder la, iki dk dinlensin eskisinden daha iyi olarak döner. :/
Luffy, Dof ile kapışırken Law'ın köşede bir yerde bekleyeceğini düşünmüyorsundur umarım.
Tek kolla anca Trebol'u alır şu an.Bir kol Law'a ne eder la, iki dk dinlensin eskisinden daha iyi olarak döner. :/
Luffy, Dof ile kapışırken Law'ın köşede bir yerde bekleyeceğini düşünmüyorsundur umarım.
Kolu eski yerine monte eder o sıkma canını.Tek kolla anca Trebol'u alır şu an.
Evet öyle düşünüyorumBir kol Law'a ne eder la, iki dk dinlensin eskisinden daha iyi olarak döner. :/
Vakti olsa eder ama abi o fırsatı verir mi?Kolu eski yerine monte eder o sıkma canını.![]()
Böyle demeseydin iyiydi.Evet öyle düşünüyorum
Grandmaster
Olur mu Dof Fuji'ye tekme attı. Ondan sonra kafes yaptı. Klon yaptı. Law ile dövüştü. Gücünün % 50 sini kullandı.
Luffy, Dof ile uğraşırken o fırsatı muhakkak bulacak. Bulması lazım. :/Vakti olsa eder ama abi o fırsatı verir mi?
Ben onları unutmuşumEvet öyle düşünüyorum
Grandmaster
Olur mu Dof Fuji'ye tekme attı. Ondan sonra kafes yaptı. Klon yaptı. Law ile dövüştü. Gücünün % 50 sini kullandı.
Kessin kessinBen onları unutmuşumben de şöyle düşünüyorum law dövüş bittikten sonra kolu takacak yani o oyun dışı kalacak , luffy alacak dofu ama korkmaya başladım bizim oğlanın da bi tarafını kesmesin bu
![]()