Sonuna kadar katılıyorum. Adamın emrine Happo donanması giriyor. Gidipte çöp alırsa tayfaya yuh derim.Cavendish ya da Barto gelmeyecekse ne anladım bu arc dan![]()
Sonuna kadar katılıyorum. Adamın emrine Happo donanması giriyor. Gidipte çöp alırsa tayfaya yuh derim.Cavendish ya da Barto gelmeyecekse ne anladım bu arc dan![]()
Koltuk 4 lüsü Luffy, Zoro, Dof, Sabo bide Fuji 9 kişi işte. Diamenteden şüphelerim var hatta.5-6'yı geçer, Zoro için 5-6 dersin. Bellamy ile Sanji arasında öyle uçurum yok.
Pica uğraştırır ama onu da alır gibi geliyor bana. Zoro da 4 kişiyi alamaz sadece.Koltuk 4 lüsü Luffy, Zoro, Dof, Sabo bide Fuji 9 kişi işte. Diamenteden şüphelerim var hatta.
Lawı ı saymadım dikkat ettiysenPica uğraştırır ama onu da alır gibi geliyor bana. Zoro da 4 kişiyi alamaz sadece.
Bu arada 3 kişi değil mi koltuktakiler![]()
Yazıp yazıp siliyorum,ne demek istediğini anladım,ben de aynı şekilde düşündüm :/susmıyım diyorum da hangi birinizle uğraşayım ki!
Dök içini yazYazıp yazıp siliyorum,ne demek istediğini anladım,ben de aynı şekilde düşündüm :/
Tek kollu Law ile Tek bacaklı Kyros'u alamayacaksa kimi alsın Sanji?Lawı ı saymadım dikkat ettiysenKyrosu unutmuşum. Zorlansada Kyrosta alır Sanjiyi.
Law yazmama sebebim koltuk 4 lüsünde onuda kastetmiş olmamdı :/Tek kollu Law ile Tek bacaklı Kyros'u alamayacaksa kimi alsın Sanji?![]()