Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 768: Tetiğin Çekileceği Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek istediğimi anlıyorsun aslında neyse ....
Valla o mantık saçma.Çünkü normalde zaten hasar verebilmesi saçma.Animede bile telefonla konuşurken bacaklarına sıkıyor lawın doflamingo.Ayakta uyurken hallediyor yani nerdeyse.İki dakikada ne değişteyse artık,luffye alışmıştık adam luffy diyorduk ama her D. böyle olacaksa işimiz var.

Alpamis

Valla o mantık saçma.Çünkü normalde zaten hasar verebilmesi saçma.Animede bile telefonla konuşurken bacaklarına sıkıyor lawın doflamingo.Ayakta uyurken hallediyor yani nerdeyse.İki dakikada ne değişteyse artık,luffye alışmıştık adam luffy diyorduk ama her D. böyle olacaksa işimiz var.
Hacı D. ile alakası yok. Genel arc bosslarının bir yeteneği o :D Başta abartılır epey güçlü gösterilir. Boss ezebildiği kadar ezer ama sonrası ... :D

Montana

Bu adam 32 dişini göstere göstere eşşek gibi sırıtıyordu bunlar karşısında. Düştüğü hallere bak :D
Dof gibi bi adama bile acıdım şu sahnede. Çaresizliğin resmi.

Law intikamın peşini bırakmayacak ikisinden biri ölecek , artık hiçbirşey eskisi gibi değil.
Acaba ilk kez bir arc bossu ölecek mi?

Çeviri hatası o.
Mangapanda'nın saçmalatması.
İyi bare fb bitti bu nerden çıktı dedim bende :D

Law deşti geçti valla bu saatten sonra adam akıllı Luffy vs Dof karşılaşması görebilmemiz çok zor gibi.. ancak Trebol'un sümüğünün iyileştirici bir özelliği çıkabilir.. doffyi son anda sil baştan yeniliyormuş falan :rolleyes: Trebolün orda olması boşuna değil bence :cool:

Roronoa Zoro

Doflamingo'yu durdurduğum zaman gerçekten özgür kalacağım!

Ölüm kokusu alıyorum, ölümmmmmmmmm!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık