Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 768: Tetiğin Çekileceği Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

O değilde ben demiştim asıl vsler başlamadı diye. Bak Law bunu gösterdi resmen. Direk deldi Dof'u akıllı ol dedi. :D Adam önceden çizik atamadığı adamı deldi :D Aslında Dof'un asıl vs si hala daha başlamadı. :D Luffy ile Dof teke tek atacakları vs asıl vs olacak.

Jozu'yu tutan Dof kimseyi tutmadı doğru düzgün şu arc.:)
Bir Sanji'yi tutmuştu sanırım.
Milleti tutmasına yönlendirmesine şu arca kadar çok değinilmişti.Açıkçası hayal kırıklığı yaşıyorum.

O değilde ben demiştim asıl vsler başlamadı diye. Bak Law bunu gösterdi resmen. Direk deldi Dof'u akıllı ol dedi. :D Adam önceden çizik atamadığı adamı deldi :D Aslında Dof'un asıl vs si hala daha başlamadı. :D Luffy ile Dof teke tek atacakları vs asıl vs olacak.
Luffy son darbeyi vurduğunda vs başlayacak sanırım senin için :)

Dof,Luffy ve law taso oynuyorlar galiba.Dof hepsini ütmesine rağmen bu sayılmaz tekrar oynayacağız illa diyen çocuklara benziyorlar o zaman law ve luffy.Eskiden bizim mahallede böyleleri vardı.

Alpamis

Luffy son darbeyi vurduğunda vs başlayacak sanırım senin için :)

Dof,Luffy ve law taso oynuyorlar galiba.Dof hepsini ütmesine rağmen bu sayılmaz tekrar oynayacağız illa diyen çocuklara benziyorlar o zaman law ve luffy.Eskiden bizim mahallede böyleleri vardı.
Demek istediğimi anlıyorsun aslında neyse ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık