Bende Kaido'yu Typhon ya da Manticore çıkar diye bekliyorumHa pardon ben yanlış anlamışım ama harbi harbi ibretlik şeyler çıkabilir. Ben Kaido'nun Hidra gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. Drake'nin meyvesi üst seviye zoanlar arasına bile giremeyebilir.
Hiç görmemiş de olabilir, kaç yıllık denizci sonuçta. Bugün Gorusei'ye çıkıp Monkey D. Luffy desen Gomu Gomu no Mi deyip başlarlar lastik meyvesini anlatmaya ama bizzat gördüler mi? Hayır.Detay detay detay.Chapter 234 Doflamingo'nun gücünden ilk bahseden Tsuru.Haftayaki sayıda Dof denizcilerden kaçarken Tsuru meyve yeteneğini görmüş olucak muhtemelen.
Du bi daha okuyım sayıyıHiç görmemiş de olabilir, kaç yıllık denizci sonuçta. Bugün Gorusei'ye çıkıp Monkey D. Luffy desen Gomu Gomu no Mi deyip başlarlar lastik meyvesini anlatmaya ama bizzat gördüler mi? Hayır.
Manga 234 Dof; Tsurudan sengokuya göre daha fazla çekiniyo gibiydi : )Du bi daha okuyım sayıyıİyi bir çocuk ol ve dur diye bi replikte geçiyor.Belki vardır bi esprisi.
Çünkü seri sağlam potansiyeli var.Bölüm yorumu son yorum atılan konularda bile yok :/ Yok artık...
Şunları paylaşıp kaçayım bari :/ Bayağı sağlam yapılmışlar. :T
![]()
![]()
Baya beğendim, güzel yapmışlar.Bölüm yorumu son yorum atılan konularda bile yok :/ Yok artık...
Şunları paylaşıp kaçayım bari :/ Bayağı sağlam yapılmışlar. :T
![]()
![]()