Smoker'ı sevmem ama lafı güzel :Bende sırf lawa yardım etmeye çalıştığı için iyi olmadığını söylüyorum işte.Bu adam dofa şirin gözükmek için tayfadayken her pisliği yaptı mı yaptı.Tüm yapılanlara ortak oldu.Ama istese yapmayı reddedip aralarından sıvışadabilirdi.Seçim şansı var ama kalmayı seçti.Saf iyi bir karakter böyle durumlarda çoğunlukla vazgeçer ama dark side dediğimiz kısma bir adım dahi olsa ayak atanlar devam eder.Bu durum çoğu yapımda da irdelenen bir olaydır.Hani sen polis olduğunu söylüyorsun ama özünde katilin tekisin olayı.Sıvışanlar dediğim kısım da genelde ben öldüremem tripli mallar olarak görülüp kötüleniyor takipçiler tarafından ama işin aslı kişinin masumiyetini bozmak istememesi.Bu niye çocukça bir düşünce olsun ki.Yeri geldiğinde mantıksız olabilir evet meşru müdafaa gibi durumlarda ama kişi bunu seçiyordur yani.Kendini katil yada cani olarak hissetmektense bunu yeğliyordur.
Adalet ve Kötülük kavramlarımızda bir yanlışlık var ! İki taraf da kendi çıkarları doğrultusunda konuşuyor !
Adamın niyeti iyi ekstradan ajan. Ona bakıyor olacaksan Vergo örneği var misal iyilik meleği gibi birisi gösterdi kendini ama canavarın teki Rosi ajandı ve işini güzel yaptı adamın dibi. Law'a yardım etmezdi istese ama onun için kendi canını feda etti