Kapakta Luffynin karşılıklı yemek yediği kişi niye gizlenmiş acaba? Süpriz bir isim olsa mesela.
Naruto olabilir . Naruto(her kimse) eti , Luffy rameni almış :TKapakta Luffynin karşılıklı yemek yediği kişi niye gizlenmiş acaba? Süpriz bir isim olsa mesela.
Naruto takip etmediğim için birşey diyemeyeceğimNaruto olabilir . Naruto(her kimse) eti , Luffy rameni almış :T
Güzel çizmiş.
Adam Naruto bitiyor diye saygısını sunarak kapak hazırlamışNaruto takip etmediğim için birşey diyemeyeceğimAma çizimde üstündeki ile kolundaki kıyafet parçaları farklı renkler ve kemer bağı gibi birşeyler takıyor bir çıkarım yapılabilir belki.
Narutodaki karakterler arasında demek istemiştim.Adam Naruto bitiyor diye saygısını sunarak kapak hazırlamış![]()
Orada ki kişi Wolwerine veya Aizen çıkacak hali yok dimi ? Fazla kafa patlatmaya gerek var mı ki :/
vergonun rahatlıkla yenebileceği zoro mu? : ) ilginç . Öncelikle vergonun zoruyu öyle kolay bir şekilde yeneceğinini düşünmüyorum hatta yenemeyebilir bile. rocinanteye çok güçlü değil tamam ama ağır yaralıykende vergoyla baş etmesini beklememek lazım.Roci'nin böyle güçsüz olması şaşırtmadı.Komutanlardan biri,yani Pica ayarı bir adam kendisi.Pica denen kişiyi tutan ise Vergo'nun rahatlıkla yenebileceği Zoro.
Vergo, Zoroyla yakın bir güce sahip olan Sanji'nin bacağını daha dövüşün başında çatlattı,bak bacak diyorum,Sanji'nin ana silahı ve dövüş devam etse Sanji yenileceğini belli etmişti.Bir defa Sanjiyi rahatlıkla yenen adamı Zoro yenemez.Sanjiden güçlü ama arada dağlar kadar fark yok.vergonun rahatlıkla yenebileceği zoro mu? : ) ilginç . Öncelikle vergonun zoruyu öyle kolay bir şekilde yeneceğinini düşünmüyorum hatta yenemeyebilir bile. rocinanteye çok güçlü değil tamam ama ağır yaralıykende vergoyla baş etmesini beklememek lazım.