Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 766 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naruto takip etmediğim için birşey diyemeyeceğim :( Ama çizimde üstündeki ile kolundaki kıyafet parçaları farklı renkler ve kemer bağı gibi birşeyler takıyor bir çıkarım yapılabilir belki.
Adam Naruto bitiyor diye saygısını sunarak kapak hazırlamış :)
Orada ki kişi Wolwerine veya Aizen çıkacak hali yok dimi ? Fazla kafa patlatmaya gerek var mı ki :/

Graykhan

Roci'nin böyle güçsüz olması şaşırtmadı.Komutanlardan biri,yani Pica ayarı bir adam kendisi.Pica denen kişiyi tutan ise Vergo'nun rahatlıkla yenebileceği Zoro.
vergonun rahatlıkla yenebileceği zoro mu? : ) ilginç . Öncelikle vergonun zoruyu öyle kolay bir şekilde yeneceğinini düşünmüyorum hatta yenemeyebilir bile. rocinanteye çok güçlü değil tamam ama ağır yaralıykende vergoyla baş etmesini beklememek lazım.

vergonun rahatlıkla yenebileceği zoro mu? : ) ilginç . Öncelikle vergonun zoruyu öyle kolay bir şekilde yeneceğinini düşünmüyorum hatta yenemeyebilir bile. rocinanteye çok güçlü değil tamam ama ağır yaralıykende vergoyla baş etmesini beklememek lazım.
Vergo, Zoroyla yakın bir güce sahip olan Sanji'nin bacağını daha dövüşün başında çatlattı,bak bacak diyorum,Sanji'nin ana silahı ve dövüş devam etse Sanji yenileceğini belli etmişti.Bir defa Sanjiyi rahatlıkla yenen adamı Zoro yenemez.Sanjiden güçlü ama arada dağlar kadar fark yok.

bence de naruyo. kapakta en üstte One Piece yazan yere baktığımızda narutonun kafa bandının işaret. büyük ihtimal Tensei'nin dediği gibi saygıdan gelen bir kapak. yüzünü gizlemesi de bana mantıklı geldi çünkü başkasına ait bir karakteri kendi mangasında çizmek istememiş olabilir saygıdan ötürü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık