Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 766: Gülümse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cora meyveyi Law'a yedirmekle doğru yaptı zaten orda sıkıntı yok. O veletlerin mevzusu yine açıklanabilir. Uyuşturucu aldılar neticede, bir nevi zehir. Panzehiri yapılabilir. Nitekim Chopper'ın bile yeterli imkanı olsa, Chopper bile tedavi edebilirdi o çocukları. Ama Law'ın olayı farklı bir boyut abi. Adamın hastalığının dünyada tedavisi yok :) Ve bu hastalığı, ''kendisinden başka bir ope ope kullanıcısı iyileştirecek''.

Yani olmaz değil tabi ki ama ope ope abartılı geldi burda bana. Dünya'da tedavisi olmayan bir hastalığın birincil kişi (Law) değil, ikincil kişi (Cora) olan biri tarafından iyileştirilmesi.

Diyeceksiniz ki, lan meyve ölümsüz yapıyor adamı ne abartısından bahsediyorsun :) Siz de haklısınız :)
Meyveyi sen yesen bile kendini iyileştirebiliyorsun. Sıkıntı yaratan neyse kesip alıyorsun. Dof Law'ı vurduğunda da Law kendini iyileştiriyordu. Kurşunları falan çıkardı. Meyve boşuna 5 milyar etmiyor.

Unknown

Haticeler üzerinden değil, neticeler üzerinden tartışıyoruz ama :) Teşbihte hata aranmaz, ''I AM LEGEND'' filminde olduğu gibi, kendi hayatından vazgeçen, idealist bir doktor tarafından bulunabilirdi elbet. Ama ortada böyle bir durum yok. -Tedavisi mümkün değil- olarak biliyoruz biz :)
Kendi hayatın diye söz konusu birşey yok. Bu hastalık bir ülkede ortaya çıkıyor. Hastalığın ne olduğu anlaşılmadan bulaşıcı olup olmadığı bilinmeden bu ülkede bir soykırım gerçekleştirilmeye çalışılıyor. Tüm insanlar eninde sonunda hasta olucak diye öldürülüyor. Bunu direk olarak WG yapıyor.. Ve insanlara "Tedavisi mümkün değil." diyor. İnsanlarda aptal o yüzden inanıyorlar ve korkuyorlar.

Roronoa Zoro

Kendi hayatın diye söz konusu birşey yok. Bu hastalık bir ülkede ortaya çıkıyor. Hastalığın ne olduğu anlaşılmadan bulaşıcı olup olmadığı bilinmeden bu ülkede bir soykırım gerçekleştirilmeye çalışılıyor. Tüm insanlar eninde sonunda hasta olucak diye öldürülüyor. Bunu direk olarak WG yapıyor.. Ve insanlara "Tedavisi mümkün değil." diyor. İnsanlarda aptal o yüzden inanıyorlar ve korkuyorlar.

Dünya hükumeti, ört-pasları, dalavereleri, doktorların tedaviyi bulmaya yanaşmaması vs... Bunlar, kehribar hastalığının tedavisi olmadığı bilgisinin oluşmasında önemli şeyler. Bu nasıl değişir ? İşte dünya hükumeti şöyle yapmasaydı, ya da böyle yapsaydı vs. gibi şeylerle değişebilir. Ama o zaman da -saydı, -saydı ile hareket etmiş oluyoruz. Olaylara böyle yaklaşırsak ohoooo :) Seri baştan yazılır. Bizim bildiğimiz, o zamanın şartlarında Law'ın hastalığının tedavisinin olmaması ve bunu tedavi edecek mucizevi gücün ope ope no mi olması. Neyse sohbetinize doyum olmaz ama ben kaçar. İyi geceler.

Unknown

Dünya hükumeti, ört-pasları, dalavereleri, doktorların tedaviyi bulmaya yanaşmaması vs... Bunlar, kehribar hastalığının tedavisi olmadığı bilgisinin oluşmasında önemli şeyler. Bu nasıl değişir ? İşte dünya hükumeti şöyle yapmasaydı, ya da böyle yapsaydı vs. gibi şeylerle değişebilir. Ama o zaman da -saydı, -saydı ile hareket etmiş oluyoruz. Olaylara böyle yaklaşırsak ohoooo :) Seri baştan yazılır. Bizim bildiğimiz, o zamanın şartlarında Law'ın hastalığının tedavisinin olmaması ve bunu tedavi edecek mucizevi gücün ope ope no mi olması. Neyse sohbetinize doyum olmaz ama ben kaçar. İyi geceler.
O zaman "Tedavisi mümkün değil." yerine "Tedavisi bulunmamış." demek daha doğru olur.

Haticeler üzerinden değil, neticeler üzerinden tartışıyoruz ama :) Teşbihte hata aranmaz, ''I AM LEGEND'' filminde olduğu gibi, kendi hayatından vazgeçen, idealist bir doktor tarafından bulunabilirdi elbet. Ama ortada böyle bir durum yok. -Tedavisi mümkün değil- olarak biliyoruz biz :)

Orta kısımda Rosinante, "Hiç bilinmeyen hastalıkları bile iyileştirebilirsin." diyor.

En alt kısımda Diaz Barrels "Eskiden bu meyvenin sahibi bir doktordu. Bütün hastalıkları iyileştirebiliyordu." diyor.

Tıp bilgisi olan birinin elinde, meyvenin tedavi edemeyeceği herhangi bir hastalık olmadığı birbirinden alakasız iki adam tarafından söylenmiş. Daha neyi uzatıyorsun?

Fb nin başından tekrar okudum bölümleri gerçektende OP yi boşa sevmiyor insan. :( Adam akıllı okumuşken Roci / Dofly ihanet mevzusunda konuşmak gerekirse iki tarafta haklı sayılır. Dofly ailesini kurmuş yaptığı iyi şeyler olmasada bu adam zaten Korsan.. Diğer yandan Roci ise abisinin görüşünü sevmiyor 14 yıl boyunca Tahmini bir şekilde denizci olarak takılıyor. Yani görevi zaten Korsanları durdurmak.. İhanet sayılmaz bu direk olarak çökertmek için geliyor.. Bu benim abim diye yaptığı kötülükleri görmezden gelmiyor.
Roci, Law'a ben denizci değilim diyor. Denizcilerin görevi korsanları durdurmaktır, Roci'nin görevi değil, adam korsan bildiğin. Onun derdi abisini durdurmak. Basbayağı abisine ihanet ediyor Roci, sen kaç 14 yıl sonra gel, adam gardaşım hoşgeldin deyip bağrına bassın seni, sağ kolu yapsın, sen adamı denizcilere sat.

Doflamingo karaktersiz adamın tekidir, saniyesinde kendi adamlarını bile çıkarları uğruna satabilir, sırf birkaç kişiye siz benim ailemsiniz size gülen olursa kendim öldürürm dedi diye şevkatli baba rolüne sokmayın işin aslı öyle değil.Bu adam kendi öz kardeşine ope opei yedirip onu öldürterek kendine ölümsüzlük basacak kadar gözü dönmüş bir adam , herif güç delisi , Vergo ve Monet 'i bildiğin ölüme yollayanda kendisi Monet'e o tuşa bas ve kendinle adadaki herkesi öldür bebeğim diyecek bir adam , kendi arkadaşlarının ona bağlılığını çok güzel kulllanıyor.

Ayrıca Rociante'nin gücü DOf'a yetmiyor ve abisinin ne kadar manyak olduğunu çok iyi biliyor, karşısına çıkıpta dese bak Doffy gittiğin yol yol değil gel dön bu sevdadan, Dof lan sen hayırdır babanı mı özledin deyip onunda bi tarafına sıkacak.Roci'de sessiz kalmayı tercih etmiş abisini durdurmanın tek yoluda denizciler.Dof Dressrosa için planı kurmuş gidip ordaki masum kim varsa eleyip adaya çökecek.Rosi bu kötülüklere göz göre göre sessiz kalmamak adına gücü de yetmediği için el altından cevap veriyor.

Dof daha kaç yaşındayken babasını doğramış adam , rocie acırmı sanıyorsunuz.Zaten kardeşini kurbanlık gibi besle büyüt meyveyi yedir ölümsüzlüğü al sonra toprağa göm.

Roci, Law'a ben denizci değilim diyor. Denizcilerin görevi korsanları durdurmaktır, Roci'nin görevi değil, adam korsan bildiğin. Onun derdi abisini durdurmak. Basbayağı abisine ihanet ediyor Roci, sen kaç 14 yıl sonra gel, adam gardaşım hoşgeldin deyip bağrına bassın seni, sağ kolu yapsın, sen adamı denizcilere sat.
Abiside ope ope senin diyor hertürlü gebericeksin mesajı veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık