Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 766: Gülümse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Sorun zaten güvenmemesi.Law şehir olayı yüzünden hükümete günahını vermiyor ama adam abisi gibi onu o hallere düşürenlerin kim olduğunu kavrayamamış.Babasını geri çevirmeseler bunlar yaşanmayacaktı.Halkı o hale hükümet getirmese üçü birden işkence görmeyeceklerdi.
Bu adam intikam peşinde koşan birisi değil. Dünyadan intikamımı alırım gibi bir düşüncesi yok. Olay sadece Dofly den intikam almakta değil. Çocukları uzaklaştırıyor ki kötü etkilenmesinler Dofly e benzemesinler. Bu adamın amacı korumak.

Bu iş nasıl iştir anlamadım. Mingo hem diyor ki, Law'ı da al yanımıza gel..

Hem de aynı sayfada diyor ki, meyveyi güvendiğim biri yemeli.. O da sensin Cora.. Hem bu sayede Law'ı da iyileştirirsin.

Yani bu demek oluyor ki, ope opeyi yemesen bile bu meyvenin gücüyle başkasını da iyileştirebiliyorsun. Biraz mantıksız değil mi ? Bu iş, kolun bacağın kopsun, bir ope ope no mi kullanıcısı bul, o halleder mevzusu değil ki..

Aynen bu kadar atraksiyona gerek yoktu.Galiba hem yaşamasını sağlayıp hemde abisinin elinden kurtarmaya çalıştı.İyide bir sor bakayım law ne istiyor.Çocuk caninin teki olup çıkmış yaşadıkları yüzünden,iyileştikten sonra denizci olacağını mı sanıyorsun.Luffy,ace ve sabo ne olacaksa o olacaktı zaten sen ne dersen de.Sonrasında aynen garpın yaptığı gibi aptalca bir kalıba sokmayı düşünüyordu bence.

Monkey :D Luffy

bilemiyorum ama nedense Corazan bence Vergodan güçlüdür gibi geliyor zaten alakasız yani gerekte yok ama böyle bir karakter şeklinide yapar gibi geliyor epik bir veda hoş olur gibi

Unknown

Aynen bu kadar atraksiyona gerek yoktu.Galiba hem yaşamasını sağlayıp hemde abisinin elinden kurtarmaya çalıştı.İyide bir sor bakayım law ne istiyor.Çocuk caninin teki olup çıkmış yaşadıkları yüzünden,iyileştikten sonra denizci olacağını mı sanıyorsun.Luffy,ace ve sabo ne olacaksa o olacaktı zaten sen ne dersen de.Sonrasında aynen garpın yaptığı gibi aptalca bir kalıba sokmayı düşünüyordu bence.
Sen olayı harbi yanlış anlamışsın. :( Çocukları denizci olsun diye uzaklatırmıyor Dofly e benzemesinler diye uğraşıyor.

Roci'nin son sayfada yaptığı şey çok ama çok büyük adamlıktır beyler. Zaten her türlü öleceğim bari beni hatırladığında daha fazla üzülmesin mantığı ile Law'a gülümsemesi on numaraydı nesi şaçma ne duygusuz adamlarsınız lan
Bunu yapan ilk kişi olsa etkilenirdim bende,Kişiden ötürü değil One Piece'deki bu gülerek ölme geleneği etkilemiyor.

Ace bile gülerek gitti lo.

Sen olayı harbi yanlış anlamışsın. :( Çocukları denizci olsun diye uzaklatırmıyor Dofly e benzemesinler diye uğraşıyor.
Yahu onları kurtarmaya çalıştı diyelim ama lawı kurtardıktan sonra yetiştireceği neredeyse kesin.Beraber olacaklar ondan sonra.Gerisi malum.Çocukları da kurtarmaya çalışıyormuş ama orayı anlamadım,onlar zaten aileye girmek için kendileri gelip eğitime girmişler sanırım.Baby 5 ile diğeri eğitimi geçebilmiş.Zorla çocuk kaçırıp eğitiyorlarsa kurtarsın ama öbür türlü pek işe yarayacağını sanmıyorum.

Unknown

Yahu onları kurtarmaya çalıştı diyelim ama lawı kurtardıktan sonra yetiştireceği neredeyse kesin.Beraber olacaklar ondan sonra.Gerisi malum.Çocukları da kurtarmaya çalışıyormuş ama orayı anlamadım,onlar zaten aileye girmek için kendileri gelip eğitime girmişler sanırım.
En azından Dofly den uzaklaştırmaya çalışıyor. Roci ye göre Dofly tam anlamıyla psikopat.. Normal korsan olsalar bile bir Dofly olamazlar.

Roronoa Zoro

Kalıba sokma düşüncene katılmıyorum yalnız. Şöyle ki, Law'ı bıraksan zaten ölecek. Cora ise Mingo'nun tam tersi, merhametli bir adam. Law'ın ölmesini ister mi ? Ki o kadar acı yaşadığını da biliyor. Yani orda Cora'nın önceliği ne olursa olsun Law'ı yaşatmak. Denizci olur, korsan olur vs. mantığı yok adamda.

Corasan :

''Ya ben buna bu meyveyi yediririm ama bu psikopat gider korsan olur. En iyisi mi bırakayım ölsün''.

diyecek bir adam mı ki kalıba sokma çabasında olsun :) Adamın amacı kalıp malıp değil; Law'ı yaşatmak.

Bu iş nasıl iştir anlamadım. Mingo hem diyor ki, Law'ı da al yanımıza gel..

Hem de aynı sayfada diyor ki, meyveyi güvendiğim biri yemeli.. O da sensin Cora.. Hem bu sayede Law'ı da iyileştirirsin.

Yani bu demek oluyor ki, ope opeyi yemesen bile bu meyvenin gücüyle başkasını da iyileştirebiliyorsun. Biraz mantıksız değil mi ? Bu iş, kolun bacağın kopsun, bir ope ope no mi kullanıcısı bul, o halleder mevzusu değil ki..
Dof Roshi'nin meyve yediğinden haberdar değil. Planı meyveyi Roshi'ye yedirmek böylelikle Law'ı iyileştirebilecek hemde Dof kardeşini feda edip ebedi yaşama kavuşacaktı. Roshi sonrası boş kalan kupa koltuğunada Law'ı yetiştirip oturtacaktı.

Hocam adam denizci olsunlar demiyor. Amacı çocukları Dof'tan uzak tutmak ki ona özenip örnek almasınlar onu gibi biri olmasınlar. 3 kişi dışında gelen çocukları bu şekilde kaçırtmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık