Kapak sayfası işte. Naruto ile Luffy karşılıklı yemek yiyorlar ama Naruto'nun önüne hatun geçtiği için kafası çizilmemiş.Bu arada beyler one piecede narutoya gönderme yapılan sayfayı bulamadım bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim :/
Saolasın reiz .Kapak sayfası işte. Naruto ile Luffy karşılıklı yemek yiyorlar ama Naruto'nun önüne hatun geçtiği için kafası çizilmemiş.
13 yıl muhabbeti burada;Bu fazladan 3 yıl nerden çıktı onu anlamadım kronoloji karıştı heralde bazıları için : )
One Piece'in kapağında Konoha sembolüyle O yazılmış. Bir de Luffy şeklindeki I, bu kapakta Naruto şeklinde. Karşılıklı yemek yiyorlar ancak Luffy, Naruto'nun en sevdiği yiyecek olan Ramen yiyor. Naruto'da et tabi kiBu arada beyler one piecede narutoya gönderme yapılan sayfayı bulamadım bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim :/
(Na)-Mi, (Ru)-fi(Luffy'nin Japonca okunuşu) ve (To)-ny Tony Chopper = NarutoOne Piece'in kapağında Konoha sembolüyle O yazılmış. Bir de Luffy şeklindeki I, bu kapakta Naruto şeklinde. Karşılıklı yemek yiyorlar ancak Luffy, Naruto'nun en sevdiği yiyecek olan Ramen yiyor. Naruto'da et tabi ki![]()
Oda Sensei güzel bir selam çakmış vesselam.